resim
Emre Çolak
Takım:-
Mevki:On Numara
Yaş:33
Boy:1.69
Uyruk:Türkiye
  • 2688
    adı çıkmış 9'a inmez 8'e

    hakkındaki en yaygın kanı galatasaray'ın bu futbolcusu kendini geliştirmiyomuş.
    - adam bir buçuk sezondur forma giyiyor neredeyse. son bir senedir sahada kaldığı her maç takımın en çok koşan adamı. en çok top kazananlarından.
    - bu sezon 19 maç oynamış. bunların 5 tanesinde sonradan oyuna girmiş. 8 tanesinde oyundan alınmış. 5 asist yapmış 1 de gol atmış. toplamda 1015 dakika oynamış. aynı dönemde selçuk inan 20 maç oynamış. bunların çoğunda maçın tamamında sahadaymış. toplamda aldığı süre 1791 dakika. 5 asist yapmış 3 de gol atmış. geçen sezon ise emre'nin oynadığı 25 maçta yaptığı asist toplamda 1. evet gerçekten de bir gelişme olmamış arkadaşta.
    - mesela çalışmayan emre çolak bu sezon devre arası tatiline gitmemiş ve floryada idmanlarına devam etmiştir. bu süreyi güç ve dayanıklılı idmanı yaparak geçirmiştir. hem de tek başına. koca takımda bunu yapan tek oyuncu emre'dir. ne göbeği salmış engin, ne ilk devre kondisyon açığı nedeniyle performans gösteremeyen ve sene sonu transferi olan melo. emre yapmış bir tek. evet buyrun bu da linki http://www.fotomac.com.tr/...-tek-basina-floryada
    - misal deplasmanda 2-1 kazandığımız braga maçı. ilk golde iniesta vari bir pasla amrabat'ın yaptığı asiste imkan sağlayan pas. buyrun https://www.youtube.com/...re=player_detailpage #t=64s bu adamın maç içerisinde böyle çok pası var o bahsettiğim 5 asist dışında. ama görme sen. hani bu gün takımınızda drogba ve sneijder var ya... unutma bu muhteşem pas sayesinde. çünkü o pas olmasa beraberliği bulamıyorduk. beraberliği bulamasak gruptan çıkamıyorduk. sen hatırlamazsın ama ben hatırlatayım. burak 2012-2013 sezonu şampiyonlar ligi'nin ilk maçı olan deplasmandaki manu karşılaşmasında her zamanki klasını gösterse maçı berabere bitiriyor ve emre'ye yine bir adet iniesta asisti yazıyorduk. keza emre de azıcık heyecanına yenilmeyip o maçta düzgün bir vuruş yapsa kendisine bir adet skor yazıyorduk. velhasıl adamın şunları yapan ve daha iyisini zaman içerisinde yapacak kapasitesi var.
    - fiziken gelişmiyomuş. evet adam drogba değil. ama her pozisyonda da ayakta kalıyor. mesela hamit fizikli, çok yapılı adam değil mi? al eline kalem kağadı. fizik kalite olarak gösterdiğin hamit maç içerisinde kafasını yere eğip çizgiden ilerlemeye çalışırken kaç topu düşüp rakibe kaptırıyor. emre bir maç içerisinde kaç kere düşüp yerde kalıyor ve topu rakip alıp devam ediyor. kalabalığa dalarsan düşersin. emre geçen sezon ara ara bu işleri yapıyordu. bu sezon yapmıyor. hamit'in geldiğinden beri böyle oynamadığı tek maç 15 şubat 2013 akhisar belediyespor maçı. nitekim hamit sahada kaldığı maçların çoğunda takımın en çok top kaptıran futbolcusu oldu. hayır ben hamit'i de destekliyorum. çünkü o adam da bundan çok daha fazlasını oynadı, oynar da... fakat hamit'e toz kondurmuyosan emre'yi de azıcık koru. neyse emre'nin düşmanı olan kişinin gerçeği görmek için şunu yapmayacağına eminim. o daha çok emre maç içerisinde bir hata yapsa da sağda solda adama saldırsam diye ellerini ovuşturarak fırsat kollar.
    - biliyo musun emre maç içinde kaç top kapıyor? ben biliyorum. sana göre hiç. çünkü fiziksel olarak zayıf. ikili mücadele kazanamaz. riera akhisar maçında o kadar aciz durumlara düştüyse önünde emre olmadığından...
    - bu adamın hem takımın pas trafiğinde üstlendiği ve başarıyla oynadığı çok önemli bir rolü var hem de riera'yı desteklemek gibi bir görevi var. hem sol açığı idare ediyor hem de sık sık orta sahayı üçleyerek o alanda nitelikli kalabalık yaratıp takımın üstünlük kurmasına sebep oluyor.

    evet amk emre yerinde sayıyor, evet emre çalışmıyor.
    bilmiyorum ama yerinde sayan bence sensin kardeşim.
    aç ne yapıyor bu adam saha içinde izle ve kendini güncelle. en son rijkaard döneminde kalmışsın çünkü.
App Store'dan indirin Google Play'den alın