• 13062
    "maça konsantrasyonumuz yüksek seviyede. rakibimiz güçlü bir takım, ancak onları yenerek çeyrek finale çıkmamızı sağlayacak o güç de bizde var."

    "ilk maçlarda iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. gruplarda ilk üç maçta şans yanımızda değildi. ancak inancımızı hiç kaybetmedik ve sonunda da ödülümüzü aldık."

    "hakan şükür gibi bir oyuncu ile aynı cümle içinde anılmak benim için büyük onur. ancak doğru, muhteşem bir sezon geçiriyorum. galatasaray'da daha önce hiç olmadığı kadar özgüvenim var."

    "türkiye'nin 4 büyük takımında oynayabilmek bir ayrıcalık. bütün bu kulüplerin muhteşem tarihleri ve olağanüstü taraftarları var"

    "benim için bir kulübü evim gibi hissetmek önemli. ondan sonra en iyi performansımı verebilirim. galatasaray benim evim. şu anda çok mutluyum. her maç en iyi performansımı verebilmek adına çaba gösteriyorum. bir profesyonel gibi yaşıyorum. vucüdüma özen gösteriyorum. antrenmanlarda çok çalışıyorum. hiçbir zaman performansımdan memnun kalmıyorum. her zaman kendimi geliştirebileceğimi düşünüyorum."

    burak yılmaz
App Store'dan indirin Google Play'den alın