• 13044
    “çok büyük bir maç. bizim için eşleşmeye iyi başlamak çok önemli. özellikle evimizde oynayacağımız düşünülürse. almanya’ya avantajlı bir skorla gitmeliyiz çünkü orada bizi zor bir maç bekliyor olacak. ama bence maça hazırız”
    “iki çok zor maç oynayacağız. belki de evimizde başlamak iyidir. burada iyi bir sonuç alıp deplasmana biraz daha rahat gitmemiz de söz konusu olabilir. ilk maçı evimizde oynamak iyi mi kötü mü bilemiyorum”

    “bazı oyuncuları sakatlanmış olsa da hala çok önemli yıldızlara sahipler. her takım tüm yıldızlarını kullanmak ister ancak diğer isimler de teknik direktörlerinin gözüne girmek için mücadele edeceklerdir. ligde son zamanlarda pekiyi oynamasalar da, karşımızda çok iyi bir takım beklemeliyiz. onlar da bu maçı iple çekiyorlar. sezonu telafi etmek isteyeceklerdir çünkü şampiyonlar ligi en prestijli organizasyon”

    “takımdaki tüm oyuncular için çok önemli bir maç. takımımıza yeni katılan oyuncular çok büyük bir şampiyonlar ligi tecrübesine sahip. bu da bizim için çok önemli. böyle maçlara galibiyetle çıkmak her zaman çok önemlidir. biz de hafta sonu galibiyet aldık. kazandığınız sürece oynamak çok kolaydır. bunların hepsi bizim adımıza artılar; iyi bir iş çıkaracağımızı düşünüyorum”

    johan elmander
App Store'dan indirin Google Play'den alın