• 175
    moderatörlerin gözbebeği olan yazardır.

    şöyle ki;

    efendim dün gece kendimce dedim ki onur kıvrak candır bir çok açıdan en az muslera kadar oynar kalemize geçse üzülmem konulu entry gireyim.

    şaka gibi fakat hemen entrynin altına bleach * tarafından #1179953 numaralı entry girildi. ulan bizim hayatımız galatasaray senin umurunda değil sürekli nba peşindesin girdiğin entry'e bak diye düşündüm. dinime küfreden müslüman olsa bari dedim. üstelik yazdıklarım baştan aşağıya galatasaray'ın yabancı sınırlaması ve olası muslera'nın transferi üzerine bir entry idi.

    bende harry kewell the wizard of the oz tarafından şu anda silinmiş durumda olan bleach'in dwayne wade entry'si altına ''galatasaray ile dopdolu gündemimiz dururken mvp sıralamasında 7. sıraya yükselmiş olması zerre kadar umurumda olmayan oyuncudur.'' entry'sini girdim ve silindi arkadaş. ya ayıptır 1 dakika önce galatasaray hakkında bir analiz yapmaya çalıştığım entry'min altına bleach tarafından #1179953 girildi ve hala capcanlı fakat benim neredeyse aynı kelimeleri içeren ''galatasaray ile dopdolu gündemimiz dururken mvp sıralamasında 7. sıraya yükselmiş olması zerre kadar umurumda olmayan oyuncudur.'' entryim silindi.

    sözün bittiği yer. başta yeni yazarlar olmak üzere herkes akıllı olsun bleach'e dokunmasın. sonra moderasyon gelir the king of the galatasaray / nba sözlük ün bir numaralı adamına karşı sizi yerin dibine sokup sinirlerinizi bozup kontrol dışına çıkarıp sonra bir bahane ile atmak için elinden geleni yapabilir.

    aman dikkat. bleach ne derse o.

    edit: olur ya bu entry sonrası moderasyon utanır onunkini de silerse diye bleach'in #1179953 numaralı entrysi ''gündem yeterince yoğun olduğundan saçma bir kıyaslama.''
    başlığı fernando muslera vs onur kıvrak'tır. ulan benim dwayne wade entrymden farkı ne de benim ki silinip onun ki duruyor. neyse geliyoruz sinirlenme itaat et. bleach bu sözlüğün efendisidir. biat etmek zorunludur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın