• 1
    özellikle galatasaray sözlük'te son zamanlarda dile getirilmeye başlanan transfer talebi. neymiş efendim fernando muslera'yı 20 küsür milyon yüroya satıp 7,5 milyon yüroya onur kıvrak'ı almalıymışız.

    galatasaray futbol takımı'nın son 2 yıldaki başarı ivmesinin en önemli faktörlerinden birini nasıl görmezden gelebiliyoruz onu anlamıyorum. performansı eboue, dany, riera, melo gibi oyuncuların bariz bir şekilde üstünde. artık herhalde kaleci olduğu için 6 yabancıdan ilk silinen kendisi oluyor.

    arkadaşlar bilmem farkında mısınız ama son 2 senede kurulan kadroyla birlikte artık türkiye liginin üstüne çıktık, bundan sonra bizden beklenen ligi domine edip avrupa'ya oynamak. kaleci pozisyonu da futbolda telafisi olmayan bir pozisyon. forvetsiz*, stopersiz* kalmanın bile telafisi var fakat kalecinin yok. yani sen en iyiler arasında yer almak istiyorsan bu pozisyonda en iyi kavramına uygun birini oynatmak zorundasın. hangimiz onur'un bu seviyede olduğunu düşünüyor acaba? en fazla gelişeceğini iddia edebiliriz ama asla şu an için yeterli diyemeyiz.

    manchester united ile, manchester city ile, barelona ile adı geçen fernando muslera'yı satıp ligin 12. sıradaki takımının kalecisini almak pek akıl karı olmasa gerek.

    lütfen galatasaray futbol takımı'nı kendi kişisel futbol arzularınıza alet etmeyin.

    ayrıca (bkz: #1179982).
App Store'dan indirin Google Play'den alın