resim
Gheorghe Hagi
Görev:Teknik Direktör
Takım:FCV Farul
Yaş:59
Uyruk:Romanya
  • 3573
    kimse bir hagi olamaz, hagi'nin yaptıkları muazzamdır. belki bir gün, belki drogba, belki sneijder, belki başka bir futbolcu onun yaptıklarının da fazlasını yapabilir. ama o da asla bir hagi mertebesine ulaşamayacak. çünkü hagi açtı bize avrupa'da başarı kapısını, o öğretti bize dünya'nın en büyük takımlarından farkımız olmadığını, onlardan biri olduğumuzu.

    ama tek bildiğim bir şey var, hagi olmak hiç bir zaman on numara olmak olmadı, hagi olmak bambaşkaydı. sadece biz taraftarlar değil, sahadaki diğer 10 futbolcuya bile güven vermekti. %100 ile değil, herkesin %110 ile oynamasını sağlamaktı hagi olmak. her şey bitti derken inanılmaz bir şut ile ben sahadaysam umudunuzu kaybetmeyin mesajı vermekti.

    işte dün bütün taraftarlar gördü ki buna en yaklaşan oyuncu* ilk yarım saatini oynadı ve yarım saatte sadece bizi değil, beşiktaşlısını, fenerlisini, rıdvan'ı, kendisine yaşlı diyenleri, kısaca herkesi kendine hayran bıraktı. kendisine zaten saygı duyan büyük kitleyi ise kendisine aşık etti adeta. (bkz: #1178064)

    ha tekrar edelim, drogba belki bize bu sene bile şampiyonlar ligi kupası kaldırtabilir, ama hagi bambaşka idi. bütün futbolcuları tek tek uefa kadrosuyla eşleştirebiliriz, drogba da hagi'nin yerine geçebilir o kadro içerisinde. ama hagi kadar büyük bir efsane olmak çok zordur, hatta ve hatta imkansızdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın