• 2989
    aralarında kombinesi olan bazıları hakkında çok ağır konuşucam.

    öncelikle kombinenin neden alındığını belirleyelim. bir taraftar neden takımının kombinesini alır? maçlara gitmek için alır. çoğu maça gittiği için her maça bilet alma derdi olmasın ve ekonomik olsun diye alır.

    fakat galatasaray tribünlerini öyle yavşaklar doldurmuş ki, kombine alma sebepleri tamamen ticaret. siz ne düşünürseniz düşünün, benim gözümde kombinesini önemli maçlar öncesi fahiş fiyata kiralayanlar, galatasaray üzerinden para kazanmaya çalışan karaborsacı orospu çocuklarıdır.

    fahiş kısım burada önemli. hastasındır, işin çıkmıştır ve bir şekilde maça gidemiyorsundur. bu durumda bir başkasına maçın bilet fiyatı neyse o fiyattan kombinesini kiralayana hiç sözüm yok. o hafta paraya sıkışıksındır, nakit vs. lazımdır olur öyle, insanlık hali. gidemeyeceğin maçın bilet fiyatı üstüne 50-60 tl neyse koyup kiralarsın, ona da eyvallah. ama tutup da kombinenin fiyatı kadar para istiyorsan, sen su katılmamış bir orospu çocuğusun. sen galatasaray taraftarı falan değilsin.

    20 şubat 2013 galatasaray schalke 04 maçı için adam güney 1. kat kombinesini kiralıyor. soruyorum ne kadar diye, 600 lira diyor. sezon başında 540 liraya aldığı kombine bu! orrrrrrospu çocuğu. "hacı sol bekte oynamak istiyorum demedim, sadece kale arkasından maçı seyredicem, bu ne aq" diyorum "valla kombine arkadaşımın, o koydu fiyatı bişey diyemem" diyor yalanını siktiğim. hep de bir arkadaşın kombinesi oluyor bu ha, müzakereler sürerken o arkadaştan hiç haberimiz olmuyor, anlaşma gerçekleşirse yine muhattabımız aracı oluyor. çünkü piçin kendisi de farkında yaptığı godoşluğun, kendisine yakıştıramıyor. kombine hep bir arkadaşın oluyor.

    aynı yer için başkasına soruyorum, 400 lira diyor. "kardeş ne diyorsun, aklın hayalin kesiyor mu o kadara satılır mı kale arkası" diyorsun, "300'den yukarı satamazsam ben gidicem maça, kendime söz verdim :)" diyor. utanması yok bir de sona smiley koyuyor yavşak. senin ben kendine verdiğin sözü seninle birlikte sikeyim. bu mu senin taraftarlığın, bu mu hastası olduğu takıma verdiğin değer amına koyduğumun çocuğu. siz şerefsizlerin kapladığı yer yüzünden istanbul dışında yüzbinlerce taraftar yer bulamayıp maçlara gidemiyor. izlemeye, yermeye değil desteklemeye, aylarca göremediği takımıyla hasret gidermeye geliyor onlar. siz de onları ayakta sikmeye çalışıyorsunuz. ayakta alkışlanacak orospu çocuklarısınız. allah topunuzun belasını versin. siz benim galatasarayımın taraftarı değilsiniz, bırakın takımımı amk.

    gelecek sene ankara'da yaşadığım halde bu kan emici orospu çocuklarından fırsat bulabilirsem kombine alacağım. gidemediğim maçlarda ya giden bir arkadaşıma veririm ya da bilet.galatasaray.org'a kiralarım kombineyi, koltuğumu bilet almak isteyene o maçlık satarlar artık.

    son olarak beni size muhtaç bırakan fakirliğimin de ayrıca amına koyayım. aah ah sezon başında param olacaktı ki bunları çekmeyecektim. götünüze girsin o kombineler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın