resim
Didier Yves Drogba Tébily
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:46
Boy:1.89
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 2133
    15 şubat 2013 galatasaray akhisar maçında bu sezon birçok maçta olduğu gibi yavaş top oynuyorduk. her şey süper, fatih terim hafta boyunca konuşulan sistemle sahaya çıkmış, sneijder sahada, herkesin kötü enerji yolladığı emre çolak yedekte. ama takım doğru düzgün kanatları kullanamadığı için hep bir yerlerde sıkışıyordu. biraz da melo'yu arıyordu. ama drogba oyuna girdiği an bizlere merak etmeyin ben olduğum sürece kanatlı veya kanatsız her türlü uçarız, artık takım sadece kazanmayacak zevk de verecek mesajı verdi. yani kanattan gidersek kafayı gömerim, ortadan gidersek yardırırım mesajı aldım ben. sneijder geldiği için, elmander'i çok sevdiğim için drogba olmasa da olur diyordum. drogba-sneijder transferleri bittikten sonra da takımın sistemine ters oyuncu sneijder olduğu için sneijder hakkında biraz olumsuz düşünemeye başlamıştım. bu maçta da drogba girene kadar çok fark yaratamamasına da üzülüyordum ki drogba oyuna girişiyle sneijder'in iki yarım bir tam maçta yapamadıklarını, 15 dakikada yapmasını sağladı. futbolu çok iyi konuşmasalar da geçen hafta telegolde ziya-kaya ikilisi sneijder veriyor ama alamıyor ,oyuncular alışacak diyordu. vermesini de almasını da bilen bir adam girince sneijder de schalke maçı öncesi iyi sinyaller verdi.

    bu arada attığı golü ayrıca yazmak lazım. hamit için yazmıştım, çok daha fazla orta yapması, çizgiye inebilmesi gerekiyor. artık içeride drogba ve burak var çünkü. gol de sağ kanattan geldi ama burak ortaladı. zaten drogba yükseldiği an eminim zaman yavaşladı birçoğumuz için. 5 saniyede bin tane şey geçti kafamdan ;
    kötü orta :( .
    ama drogba var !
    top çok yavaş geliyo.
    vurabilecek mii ?
    vurduu !!
    dışarıda, hayır direkkk, içeri mi gidiyor !!!
    golll, didier drogba.

    en merak ettiğim şey de drogba gol atarsa nasıl bir tepki verirdi. acaba eski heyecanı var mıydı içinde ? neyseki drogba fazla merak ettirmeden ilk maçta golünü atıp klasik gol sevincini yaptı. o an evde oturup maçı izleyen herkes drogba ile aynı hareketleri yapıp, evin içinde koşuşturmaya başlamıştır sanırım. bu arada drogba'nın sadece klasik hareketini değil ayrıca klas ve hırslı bir biçimde taraftarı selamlaması da hoşuma gitti. lig sonuncusuna karşı atılan bir golün beni bu kadar heyecanlandıracağını da tahmin etmezdim. ama sadece gol de değil oyuna etkisi, gücü, topu ileriye taşıması gerçekten büyük bir isim. ayrıca büyük sempati duyduğum adamlar hep ilk maçında coşanlar. iliç'in konya, kewell'ın kayserispor, ayağının tozuyla sahaya çıkan melo'nun liverpool maçları gibi. drogba ve imparator avrupa'ya bir kez daha damga vuracaklar inşallah. ama bu kez birlikte ve diğer 25 aslanla birlikte. ilk damga bu çarşamba !
App Store'dan indirin Google Play'den alın