resim
Andreas Weimann
Takım:Bristol City
Mevki:On Numara
Yaş:32
Boy:1.79
Uyruk:Avusturya
  • 1
    5 ağustos 1991 viyana doğumlu avusturyalı santrfor. 2007 yılında aston villa alt yapısına alınmıştır. ilk kez bu sene düzenli olarak as takımda forma şansı bulmuştur bu eleman. gabby agbonlahor'un sakatlanmasını iyi değerlendirmiştir ve şu ana kadar ligde 4 gol 1 asist, lig kupasında 4 gol 1 asist ve fa cup'ta 1 gol 1 asistlik bir performans çizmiştir. bu rakam premier ligde bir çaylak adına iyi bir performans çizgisidir. ayrıca kendisiyle hemen hemen aynı yaşlardaki benteke ile aston villa'yı sırtlayan adamdır. folloş aston villa savunması olmasa partneri benteke ile beraber aston villa'yı ligin daha üst sıralarına taşıyabilirlerdi.

    özelliklerine gelirsek, bu çocuk için burak yılmaz'ın genç hali diyebiliriz. at topu önüne koşsun yani. bitiricilik konusunda yaşına göre oldukça iyi olduğunu söylemek yanlış olmaz sanırım. aynı zamanda kendi kendine pozisyon hazırlayabilen bir forvettir kendisi. maç, takımı adına kötü gitse bile bir verkaç ve bir çalımla kendine gol pozisyonu veya şut şansı yaratabiliyor. forvet olmasının yanında sağ kanatta da oynayabiliyor. bu özelliği onda pas yapma özzelliğini de geliştirmiş. yani aldığı topları gereksiz çalım yaparak ezmiyor, arkadaşlarıyla top yapabiliyor. defansın arasına çok güzel sızabiliyor. bu da onu kolay gol pozisyonuna girebilen bir oyuncu yapmış.

    özetle, yeteneği olan bir çaylaktır kendisi. kulübünde daha fazla süre alabilirse çok daha fazla sivrilecek bir oyuncu haline geleceğini tahmin ediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın