• 78
    geçtiğimiz haftalarda bir çok tartışmaya sebep olmuş programa çıktık dün*. sözlük yazarlarımız tandemibozmak , arifsadecekendiniatmazdi ve kalifiye jurnal ile birlikte.

    bir çok galatasaraylı tarafından sadece galatasaraylıların programa çıkmaları olumlu karşılanırken yine de hala beğenmeyenler var ki gayet normal bir durum. daha önce galatasaraylı olmayanlar ve hatta galatasaraya küfür etmiş, galatasaraylı futbolcuyla alay etmiş tiplerin yayına çıkmasalar bile çağrılmış olması elbette çok yanlış. bu durum biraz rıdvan dilmen'in gstv'ye çağrılmasına benziyor. bizzat kulüp başkanı tarafından davet edilmişti rıdvan. şimdi kulübün başkanı galatasaraylıların en nefret ettiği rıdvan'ı bile çağırırken gstv çalışanlarının böyle bir açılım yapması doğal değil mi?

    çokça tepkiler geldi ve gstv ilk başta yapması gerekeni yaptı. bana gelen ilk telefonda ki sözlük yazarlarımızdan tuna bayık yani tunovski özellikle galatasaray sözlük yazarlarının katılmasını istediklerini söyledi. ve dediği şekilde bir kadro oluşturuldu. bundan sonrası için de yine sadece galatasaraylıların çıkacağını öğrendik, sevindik.

    galatasarayın bir kurumunun ya da çalışanlarının yardıma ihtiyacı vardı, galatasaray kamuoyunda ciddi şekilde hırpalanmışlardı. hak ettiler mi, ettiler. ama bundan kurtulmak, yeniden barışmak istiyorlardı bize geldiler. bu isteği reddetmek kendi adıma mümkün değildi. kavgayı sürdürecek biri değilim, tanıyanlar bilir pollyanna taraftarım ben yahu. programa katılma sebebim budur.

    bütün gstv çalışanları bizi o kadar sıcak karşıladı ki. özellikle can karadeniz ve tuna bayık çok ilgilendiler. eğer programda rahat göründüysek sebebi biz olan bu sıcak ilgidir.

    orada bulunduğumuz süre içinde gstv'nin sorunlarını da konuştuk. mesela taraftarın ilgisizliğinden şikayetçiler. örneğin tuna sözlüğümüzde yazar olmasına rağmen yine de gerekli desteği görmediğini düşünüyor.

    biz de kendilerine gstv'nin çok kısıtlı bir kitleye hitap ettiğini, taraftarın sadece digiturk veya internet üzerinden ulaşabildiği için programlarının izlenmediğini anlattık. elbette farkındalar.

    program ise çok eğlenceliydi yahu. can programın sonlarına geldik dediğinde zamanın bu kadar çabuk geçmesine inanamadım. programın tekrarını izledim biraz önce, çok eğlenmişiz yahu.

    can karadeniz ve tuna bayık. tanısanız seversiniz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın