• 1
    merhaba ergin hocam..içimde çok şey birikti sana yazmak istedim burdan..

    seni sevmezler hocam..çünkü sen çıkıp evet "ben galatasaray'lıyım" dedin..

    sevmezler seni çünkü gittin loca aldın tt arena'dan..hatta açık açık çocukların ile birlikte "gs store'dan alışveriş yaptık bugün" dedin zamanında..sırf insanları teşvik etmek için..

    seni sevmezler ergin hocam..kızılyıldız taraftarı değilsin çünkü sen..

    takımın beş ay boyunca para alamaz, istediğin adam altı ay gecikmeli gelir, takımın yarısı sakatlanır ama sen koridorlarda "böyle yönetimin ana...ı s...m " demezsin..kimselere söz etmezsin sıkıntılardan..içine atar sahaya çıkarsın..kaybedince "organizasyon bozuk ben napiyim " demezsin..sevmezler seni hocam...

    seni sevmeyenlere sorsak galatasaray basketbol tarihi ile ilgili ne bilirler sence hocam? ömer büyükaycan'ın post tan attığı şutları bilirlermi? levent topsakal'ın öldürücü asistlerini? ömer kart'ın delirten bire bir savunmalarını? ya lütfi arıboğan'ın dipten üçlüklerini?

    bilirler mi sence hocam arda vekiloğlu'nun play off serisinde fenerbahçe'ye karşı 3-1 galip geldikten sonra son maç pota arkası tribününe çıkıp rerererarara çektiğini..

    bilmezler be hocam..onlar miami heat'in son on yıllık kadrolarını, lakers'ın staffının sülalesini bilirler anca..lebron james akşam wc de ne okumuş onu bilirlerde ayhan şahenk'de hüseyin beşok'un fenerbahçe'ye neler yaptığını bilmezler..sahi lebron james liverpool taraftarı dimi? hepsi bilirler..peki hüseyin beşok'un nasıl koyu bir galatasaray'lı olduğunu? bilmezler hocam..

    bunlar frank rijkaard'a bayılırlar..neeskens'i ezbere bilirler ama papen mustafa'yı, onun roma'ya attığı golü bilmezler..

    ben hep senin arkanda her kaybettiğinde ayakta alkışlayan adamım..unutma hocam...seni asla yanlız bırakmam bu yolda..

    sağlıcakla kal..nice kupalar görmek dileğiyle seninle..
App Store'dan indirin Google Play'den alın