• 220
    bilet iade sikintisi yasayan bir dostumun attigi bir maili harfiyeten alinti yaparak buraya aktariyorum.

    --- alıntı ---

    isin sonucunda 10 tane maile bir tane cvp geldi, ve kredi karti bilgilerimi istediler - verdim - siparisiniz iptal, ödemeniz iade edilmistir diye msj geldi cok sükür.

    ama sözlükte yardim etmek istiyorsan, yada bir gün bilet almaya kalkacaksan - öncelikle o biletleri kendinin alabileceginden emin olmalisin, yoksa nasil iptal ettiririm diye benim gibi yanip tutusursun.. :)

    ilk önce sayfaya giremiyosun, bekletiyorlar - sonra ilk girdiginde "ahanda girdim, simdi biletimi kapabilirim" durumu yok, üye girisi yap diyor. ve bunun icin 10 dk veriyorlar.. ama o üye girisinde tc kimlik no istiyorlar - yani nufus cüzdanin yaninda olmasi lazim.. benim gibi olursan evdekinden o nryi isteyene kadar sistem seni disari atar, ve bi 1.5 saat daha beklemek durumunda kalirsin.. :)

    ardindan tekrar giris ve üye kaydi - sonra üye kaydinin tasdiki gelene kadar senin sitedeki 10 dk lik hakkin yine dolar.. ama en azindan artik üyesin.. :)

    ücüncü deneyiste 1.5 saat bekledikten sonra girip direk mac biletlerini secip hemen ödemeyi yapmalisin, 10 dk barajini astinmi lööööp diye atiyor seni disari ve tekrar beklemen gerekiyor.. o yüzden fazla "aman surayimi secsem, burasi dahami iyi" durumuna girmemek lazim, sonra cok gicik olursunuz.. :)

    o yüzden benden kardes tavsiyesi, o sayfaya ne olur ne olmaz üye kaydi yap - ama bos günlerde yap.. yani millet o sayfaya girmedigi zaman, cünki o zaman bekleme süresi ve 10 dklik baraj yok.. benim gibi biletlerin ciktigi anda üye kaydiyla ugrasirsan cinnet gecirirsin.. :) yani elinde bulunsun, yarin öbür gün maca gitmek istersen, birde onunla ugrasmazsin.. :)

    ha birde biletleri ödeme yapilan kredi karti ve tc kimlik ile stat gisesinden veya bazi gs storelerden temin alabiliyorsun - bildigin gibi vekil gönderemiyorsun.. :)

    budur yani.. :)

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın