• 28
    karma sistemi üzerinden ilkokul seviyesinde laf sokma çalışmaları yapılmaya başlandıysa cevap vermem lazım.

    öncelikle sözlükte bulunduğum süre içerinsinde

    hiç bir yazarla ikili münakaşaya girmedim hakaret etmedim başlığının altına gelip rencide edecek üzecek şeyler söylemedim.

    galatasaray formasını giyen ya da daha önceleri giymiş hiç bir sporcu hakkında ileri geri konuşup emeğe saygısızlık etmedim.

    galatasaray camiası altında çalışan hiç bir elaman* ya da yönetici hakkında ileri geri konuşup haddi mi aşmadım.

    transfer dönemi boyunca elimden geldiğince öğrendiğim duyduğum şeyleri sözlükte paylaştım hatta bazılarını buradan yazamayacağım için gerek sohbet odasından gerek özel mesajlardan soranlara yazdım.

    tabi bu yaptığım işler içinde hatalarım olmuştur birilerini üzdüysek kırdıysak affola.

    gelelim karma konusuna en ofsayt entrylerim hep transfer konularıyla ilgili bundan şikayet etmedim bunları yazarken reklam yapma amacım olmadığı gibi karma yükseltme gibi amacım yoktu ki zaten duyum vererek karma yükselmez düşer en büyük örneği benim.

    sneijder transferinde gün gün saat saat bilgi yazdım kaynağına güvenmediğim hiç bir şeyi paylaşmadım.

    drogba transferinde sözlüğe ilk paylaşan ben oldum biraz şanslı bir şekilde drogba olayını ilk öğrenen birkaç kişiden biri olarak heyacanımı sizle paylaştım olay netleşmeden emin konuşup kimseye ümit vermedim.

    transferin son anına kadar uğraştığımız chivu konusunda da bir çok kişiye gelişmeleri söyledim.

    gelelim kaynak konusuna iyi niyetine güvendiğim herkese zaten söyledim kimden duyduğumu transferleri bunların içinde modlar da var.

    tüm bu yazdıklarıma rağmen karmam maldanodo değil aykut kocaman bile olsa umrumda değil önemli olan kalp kırmamak trollük yapmamak.neyse baya uzun oldu tekrar özür dilerm.

    edit 1: bazı kendini bilmez mayamili dilenciler tarafından lekırsı denilmiş yazar aga sövsen daha iyidi.*

    edit 2: hala buradan laf yiyorum inanılır gibi değil karmada maldonado yazıyor maldanado değil boş yere yalandan masum ayağına yatan arkadaş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın