• 15
    dün gece halı sahada kopan bağımdır. acısı kuvvetlidir, fenadır.

    ayakta bir boşalma oluyor ama doktorun söylediği aynen şu; illa ki ameliyat olmanıza lüzum yok eğer profösyonel bir sporcu değilseniz.

    iyi bir tedavi süreci ve dinlenme ile kaslar kuvvetlenir ve sonrasındaki fizyoterapi ve güçlendirme ile de yerine gelir.

    ha halı saha mı? oynamasanız iyi olur, bu demek değildir ki spor yapayacaksınız, koşu dahil çoğu sporu yapabiliyoruz, zaten yapamasak o kadar futbolcunun kopuyor sahaya geri dönüyorlar.

    yani açıkçası öyle aman yarabbi bittik moduna girmeye gerek yok, yediysek bir bok iyi şekildd dinleneceğiz, hatta glutamin gibi takviye gıdalar alarak oradaki kasları daha da iyi ve hızlı güçlendirmek mümkün.

    15 dakika buz kompresi ve sonrasında 10 dakika ara şeklinde kompres uygulanması tavsiye olunur böylelikle iç kanama ve ödemi azaltmış olursunuz.

    korkmaya gerek yok, profösyonel sporcu değilseniz doktorun dediğine göre çoğu kişi böyle durumlarda çapraz bağları olmadan da gayet normal hayatına devam ediyor bir sıkıntısı olmadan.

    eğer travma cerrahı da bunu söyleyip götünden uyduruyorsa zaten kot gtüne rahvan gitsin.

    edit: 5 gün sonra schalke maçı var kombine bana ben kombineme bakıyorum. stada gidecem ne olursa olsun , amk uyuz oldum!
App Store'dan indirin Google Play'den alın