• 6212
    çok ama çok amatör kişiler tarafından yönetildiğini düşündüğüm sözlüktür. içerisinde tonlarca gerekli gereksiz veri barındırırken bu veriler ne yazık ki arama motorlarına kapalıdır.

    yani demek oluyor ki herkes anasının karnından doğar doğmaz galatasaray sözlüğü bilecek sonra gelip burada açılmış olan başlıkları tahmin edip arama yapacak şansına denk gelirse okuyacak yoksa havasını alacak.

    ben diğer sözlüklerde

    https://www.google.com.tr/...biw=1600&bih=861

    şu şekilde bir arama gerçekleştirebiliyorsam bunun aynısını neden galatasaray sözlükte yapamıyorum. içerimizde devlet sırrımı barındırıyoruz da yabancı mihraklar tarafından ele geçirilmesini istemiyoruz.

    ayrıca mobil temada aylardır söylediğim bir sayfalandırma problemi vardır. mobil tarayıcıdan giriş yaptığınız zaman 10 sayfalı bir yazının 8 veya 9 sayfasına gitmek için 8 kez sayfa yenilemeniz ve kotanızın bir taraflarını bellemeniz gerekli aksi taktir de sayfaya ulaşamazsınız.

    ayrıca yaşanan sensiz olmaz galatasaray mevzusu sözlük yöneticilerinin sözlerinin arkasında ne kadar durduklarının göstergesidir. ya o sözü etmeyeceksin ya arkasında duracaksın bizlerde burada gelip bunu yüzüne vurunca ıh mıh şu bu demeyeceksin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın