• 6211
    eskisi kadar içili dışlı değilim sözlükle ama var olan başlık savaşından haberdarım. kurallara göre yapılanların hiçbiri aykırı şeyler değil ama bu kadar kişi bu durumdan şikayetçiyse neden bu ısrar onu çözemiyorum. nba tüm dünyada basketbolun en tepe noktası ve mutlaka sözlükte yer almalı. her gece oynanan maçların yer almasıda gayet doğal ama bunu yaparken genel bir başlık açılsa, mesela 14 şubat 2013 nba maçları ya da daha genel olarak2012-2013 nba normal sezon maçları diye bir başlık açılıp bunların altına her gün düzenli olarak maçlar tek entryde girilse takip etmekte şu anki halinden daha kolay olur.

    olimpiyat elemeleri için zamanında bu başlığı açmıştım;

    http://www.rerererarara.net/...as%C4%B1&sayfa=1

    açıkçası tek tek maçlara başlık açmaktansa böylese çok daha mantıklı ve düzenli geliyor bana. şu an bile üzerinden o kadar ay geçmesine rağmen kimler kimlerle ne zaman oynadığını unutmuş olmama rağmen başlığa girdiğimde rusya-kore maçıyla ilgili bilgiye rahatça ulaşabiliyorum.

    orta bir yol bulmak bu kadar zor olmamalı. herkes kutuplaştıkça olan sözlüğe oluyor. herkes ya sözlükten soğuyor ya da misilleme yapmak için her şey dahada çorba oluyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın