• 428
    kulüp tarafından büyük hayal kırıklığına uğratıldığım kredi kartıdır.

    taraftarkart ile birlikte gsbonus "ekkart"larının da öncelikli dönemde bilet satın alma hakkı kaldırılmış.

    arkadaşım söyledi fakat inanamamıştım benim de bonusumda problem vardı aradım onu halletmek için bu sırada bu durumun doğru olup olmadığını sordum ve gerçekten öyleymiş.

    şimdi öğrenci olan galatasaray taraftarı nasıl bilet alacak? işi olmayan galatasaray taraftarı nasıl bilet alacak?

    malum biletler genel satış dönemine kalmadan tükenmekte, öğrenci olanların genelde annesinden/babasından ekkartı var. şimdi bu ekkartlar geçersiz olunca millet nasıl bilet alacak be arkadaş?

    diyeceksiniz ki annen yada baban kendi üzerine kart alsın sana versin. tamam güzel ama buna karşı olacak çok faktör var, örneğin;

    benim babam fenerli şimdi adama gs bonus çıkarttırma gibi bir imkanım yok, bir diğer olumsuzlukta benim babam tır şoförü yani oldu da kartı aldırdım diyelim, babam yurtdışında olduğu için gidip bileti bastıramayacağım. dilekçe falan olayı da hikaye, adama almanyadan belçikadan izin verdiği imzalı belgenin faksını mı isteyeceğim orada kendi dertleri varken. annem ise ev hanımı ve bir geliri yok, kart alma imkanı yok.

    şimdi bir kez daha soruyorum, ben ve benim gibi olan galatasaray taraftarı nasıl bilet alacak?

    edit: bir kaç arkadaş daha benim gibiydi bana söylenenlerin aynısı söylendi kendilerine ancak mail attıklarında aldıkları cevaplar şuanda devam ettiğini söylüyor. yani olayı cuma günü anlayacağız.

    http://forum.donanimhaber.com/m_71661422/tm.htm

    editin editi: arkadaşlar 444 1905 ile konuşalı 7-8 dakika oldu. bu sefer konuştuğum görevli gayet ciddi konuştu benimle, söyledikleri;

    -kartına ait üyelik/şifre bilgileri gelmeyen taraftarları schalke 04 maçında mağdur etmemek için yarın tüm taraftarlara bilgileri göndereceklerini söylediler.

    -taraftar paracard ve gs bonus ek kartlar için bugün gelen habere göre kesin ve net olarak öncelikli dönemde satiş imkâni sunulacaktir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın