• 7
    burak yılmaz iki maç yedek kalınca hemen kulisler, dedikodular, huzursuzluk iddiaları... hasan ali kaldırım allah'in reto ziegler'ini kesip 18'e giremeyince "avrupa'dan gelen tekliflerden korkup mükemmel kalitesini gizleme" amaçlıymış iddiaları, bir "o kadar mükemmeliz ki, oyuncularımızı avrupa'nın büyük kulüplerinden nasıl koruyacağız bilemiyoruz." tavırları...

    bence şöyle devam etmeliler:

    - (gbkz: fenerbahçe'nin 2012 şampiyonlar ligi ön elemesinde cska moskova'ya kasten elendiği öğrenildi): gözde futbolcuları miroslav stoch'un takıma geldiği günden beri şampiyonlar ligi hayalini dile getirmesi, fenerbahçe'li yöneticiler ve aykut kocaman tarafından "takımımızı basamak olarak görüyor. biz fenerbahçe'yiz. basamak olamayız. avrupa'nın en büyük kulübüyüz. şampiyonlar ligi'ne gidersek, stoch'u tutamayız." şeklinde yorumlandı. mert günok'un hatalı çıkış ile yediği gol hakkında ilginç yorumlar yapıldığı ileri sürüldü.

    - fatih terim'den drogba itirafı : drogba gibi yetenekleri körelmiş, yaşlı, şampiyonlar ligi kupasını kaldıralı tamı tamına 8 ay geçmiş ve ununu elemiş eleğini asmış bir oyuncuyu asla takımda istemediğini söyleyen terim'in görüntülerde de görüldüğü üzere mutsuzluğu her halinden okunuyor. drogba'nın da, sırtına iki kez sertçe vuran terim'in yanından hıza uzaklaştığı göze çarpıyor:

    http://gss.gs/k82

    - drogba ile burak arasında gerginlik: florya'da arda turan ve caner erkin kavgasıyla başlayan gerginlikler silsilesi durmak bilmiyor. dünkü antrenmanda da takıma yeni katılan drogba ile burak arasında kısa süreli bir gerginlik yaşandı. beşiktaş ve bursaspor maçlarında kadroda yer bulamayan burak yılmaz'ın, drogba'nın gelişi le birlikte huzursuzluğu artmış gözlendi. beyaz takımdaki burak yılmaz, yeşil takımdaki drogba ile önce söz dalaşına girdi, sonra birbirinin üzerine yürüyen iki oyuncu, güçlükle sakinleşti. bir başka yeşil takım oyuncusu selçuk inan'ın olaya kayıtsız kalması ise, eskiden yakın arkadaş olduğu burak yılmaz ile aralarının açıldığı şeklinde yorumlandı:

    http://gss.gs/I0N

    - fenerbahçe'li taraftarlardan birlik ve destek mesajı : geçtiğimiz günlerde fenerbahçe'nin masa tenisi müsabakası sonrasında toplanan bir grup fenerbahçe taraftarı, 3 temmuz sürecinden beri sergiledikleri saygın, adaletçi, olgun, kararlı ve dik duruşu perçinlercesine gövde gösterisi yaptı. ya allah bismillah aziz bir ilah diyerek başkanlarına olan sevgi ve desteklerini dile getiren fenerbahçe taraftarının aziz yıldırım'dan aldığı yanıt, kendilerini haklı çıkarırcasınaydı : hiç kıçınızın rahatını bozmayın, ben şampiyon ol dersem, onlar olur!

    http://gss.gs/zmb
    ...
App Store'dan indirin Google Play'den alın