• 23
    burada yazılanlara bakınca açıklama gereği duyduğum belli konular var ;

    öncelikle kendisi 23 yaşında gencecik bir sunucu. burada kaç kişi sinema ya da televizyon konusunda bilgi sahibidir bilmiyorum fakat eleştirildiği konuların büyük bölümünden kendisi değil kanal sorumlu. yani kouk seçmek ve benzeri konularda danışacağı ve belki konukları inceleyecek bir ekip vardır. şayet böyle bir ekip yoksa bu kendisinin değil kanalın bir eksikliğidir. bunun dışında bu insan aynı kanalda bildiğim kadarıyla 2 program daha yapıyor , dolayısıyla neredeyse bütün haftası burada geçiyor. böyle dolu dizgin giden bir adamın bu kadar ufak detayları atlaması -eğer hepsine kendisi bakıyorsa ki öyle değildir/olmamalı- çok normal.
    eleştiri her zaman yapılır ve yapılmalı fakat can'a beddua edenler , programı iptal etmesini ve hatta işi bırakmasını söyleyenler var. sözükten bazıları "ben olsam o konuğa küfür ederdim" , "ben olsam o adama dalardım" gibi şeyler bile yazmış. eminim buradaki herkes patronuna , müşterisine ya da iş arkadaşlarına en ufak bir aykırılık durumunda tekme tokat dalıyordur.

    kendisini yakından tanıdığım ve nasıl bir galatasaray taraftarı olduğunu da bildiğim için burada yazılan her şeyin iftira olduğunu garanti ederim. buradaki yazarların diğer konularda verdikleri akıl dışı tepkilerden belli çıkarımlarım olmuştu fakat bu başlık altında yazılanlardan çıkardığım şey bu sözlükte işi gücü olmayan insanların fazlalığı. birisi "o kanala şu kişi çıkamaz , basarız" derken diğeri "bu adamın aldığı para şu adamın torpili bende olsa" minavlinde ifadeler kullanmış. neredeyse bütün ömrünü futbola ve galatasaray'a ayırmış bu 23 yaşındaki adamın geçmişini biraz incelerseniz neden sizin değil can'ın orada olduğunu da anlayacaksınız.

    size sinan engin'li , gökmen özdenak'lı futbol programları dilerim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın