• 163
    2 hafta önce ırmak kazuk'la kısa bir röportaj yapmıştı. başlıklar;

    -galatasaray'ın amacı yerel rekabet değil avrupa'daki 10 büyük takım arasına girmektir. bizim amacımızda buydu, şu andaki yönetimde bunu amaçlıyor.

    -didier drogba ve wesley sneijder kıymetli olan takıma daha fazla öne atacaktır. skoru her an değiştirecek oyuncular. çok müspet * hamleler gereksiz tenkit * var.

    - galatasaray uzunca bir süre avrupa'dan uzak kalmıştı. bunu yeniliyor. ligde 2011-2012 şampiyon olduk. avrupa'da son 16 turuna kaldık inşallah 2012-2013'te ligde şampiyon olacağız. schalke 04 elesek bile önümüzde daha yol var. 2000 yılında alınan kupaların ufak biblolarının sorulması üzerine bunlar artık eskidi. bizim için güzel hatıralar. güzel hamleler yapılıyor. alt yapılarla ilgili çalışmalar. bu tip hamleler hep tenkit ediliyor. daha başarılı olacağız.

    -2013 ruhunu ayaklandırmalıyız. schalke'yi geçip dahada ilerlemeliyiz. top class ekipler 500 milyon € gelir elde ediyorlar. biz daha 100 milyon €'lardayız. ilerisi için top yuvarlıktır.

    -avrupa'da bir çok yurttaşımız var. buralara yatırım çok değerli, maliyet falan diyecekler başkan bunları hesaplamıştır. çok başarılı bir iş adamıdır. bunu hesaplamıştır.

    -camianın birlikte olmasını yönetim sağlar. bunu başarırlarsa her şey olur.

    nedense aklıma geldi. bu sohbetin zamanı ise 30 ocak 2013'tür.
App Store'dan indirin Google Play'den alın