• 3
    https://gss.gs/Abq.png verilen yanlış hatalı yürüme 48-48 berabere 48-50 öne geçecek galatasaray. çaldığı yer işaretli öbür potadan çalaydın. keseratar'ın hatası ile giden 2 sayı.

    https://gss.gs/lz6.png çalınmayan sportmenlik dışı faul. son adam geliyor. basket olmasın diye faulü yapıyor. ilk önce çalınıyor sonra faule çevriliyor.
    https://gss.gs/z3r.png buradaki 2. faul. şimdi madem emir preldzic'in yaptığı sertlik içermeyen faul peki oyun durmuşken yapılan faulün cezası sportmenlik dışı faüldür barış ermiş'in yaptığı neden serbest. kaldırmış kolları sportmenlik dışı faul diye sonra indiriyor elleri. murat ile serdar ünal ortak yapımı hata. 2 atış + hücum sırası galatasaray'da olacak.

    bu kısma edit: eurobasket 2011'de türkiye milli takımın gruplarda kaybedilen polonya maçında bir oyuncu faulü uzattığı için sportmenlik dışı çalınmıştı. çok gerilere gidelim 2006 dünya basketbol şampiyonasında 5.lik maçında türkiye ile franssa oynuyordu. fransa hızlı hücum yakaladı, faul yapıldı başkası yaptı. bu kaya peker denilen kımıl zararlısı faulü uzattı. japon hakem teknik faul çaldı. ama doğrusu oyun durmuşken olduğu için sportmenlik dışı olacaktı. kaan kural emmi bayağı kızmıştı ki sakin adamdı.

    https://gss.gs/LZB.png oğuz savaş kalçayı çıkarıyor.5 .faul atılacak oyundan çalınmıyor. devamında ise eline atlıyor. https://gss.gs/NBu.png gene devam. 50-51 önde galatasaray üçlük yiyoruz maç 53-51 oluyor. 2 serbest atış atacak engin atsür.

    http://s14.directupload.net/.../130211/cncyb6sh.swf kaya peker'in yedekten gelip savunma yapması teknik faul. jamont gordon'un dirseğinde 1080 p kalitesiyle diskalifiye kararı çalan usta hırsız mehmet keseratar'ın 1 metre yanında.

    maçın içine edilen son pozisyon: http://oi46.tinypic.com/2wh4fi8.jpg ve https://gss.gs/B6V.png potaya bakmıyor adi herif.

    galatasaray basketbol şubesinin çalınan bir sonraki şampiyonluğunda görüşmek üzere esen kalın. sevgiyle kayın. pardon kalın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın