resim
Umut Bulut
Takım:Sarıyer
Mevki:Santrfor
Yaş:41
Boy:1.84
Uyruk:Türkiye
  • 903
    hazır ortada sorunumuz yokken üstüne gidilmesi ve yok edilmesi gereken oyuncudur.

    ibneye bak *, sen nasıl taraftar seni çağırınca yumruk şov yapmazsın da alkış yapıp geri dönersin? ne yani sen her maç iyi de oynasan kötü de oynasan aslanlar gibi koşup mücadale ediyorsun, gol krallığında zirveye oynuyorsun, takımımıza bu sene en çok katkı yapan oyunculardan birisin diye bu yaptığın hareketi affedeceğimizi mi sandın?

    biliyoruz sneijder senin kanlı bıçaklı düşmanın, elinde olsa bir kaşık suda boğarsın onu. ama bunu takıma yansıtmayacaksın arkadaş. pas vereceksin sneijder'e, hatta ayağına gelen bütün topları sneijder'e verebilmek için mücadale edeceksin.

    burası galatasaray umut, daha anlamadın mı? sürekli sorun lazım bize, kan lazım, kurban lazım. neden diye sorma. ligde 5 puan farkla lider gidiyoruz, şampiyonlar liginde 2. turdayız, yılın en flaş transferlerini biz yapmışız, rakiplerimiz bildiğin fetret devrinde ama bize olay lazım. yoksa işleri nasıl zora sokarız? neredeyse garanti olan şampiyonluğumuzu nasıl riske atarız? bunları yapmak zorundayız ki eziyet çeke çeke şampiyon olalım.

    neden ben diye de sorma. bir kere seni trabzon'da oynarken hiç sevmezdik. bize gelip aslanlar gibi oynaman bir şeyi değiştirmez, zamanında sevmedik bir kere seni, artık niye sevelim ki? böyleyizdir biz, ağzımızdan söz bir kere çıkar, bir kere ya sevmişizdir ya nefret etmişizdir. değişmez. hem sen yumruk şova da katılmadın. bak bir kere daha nefret ettik senden. üstüne üstlük tipin de yakışıklı değil. al sana bir sebep daha. suratın çok itici senin. umut baksana meğer sen ne pislik bir adammışsın ya. bir kez daha iğrendim senden.

    amk.
App Store'dan indirin Google Play'den alın