resim
Vedat İnceefe
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 87
    10 şubat 2013 galatasaray antalyaspor maçı yazısı.

    --- alıntı ---
    antalya bu sezonun en flaş takımlarından biri... mütevazı kadrosuna rağmen lider ile arasındaki puan farkının 4 olması onların iyi takım olmasını kanıtlıyor. galatasaray'a karşı eksikleri olmasına rağmen, ilk 25 dakika hariç oyunu iyi idare ettiler diye düşünüyorum.
    galatasaray iki sezondan bu yana hiç değiştirmediği oyun sistemini sneijder'in ilk 11'de başlamasıyla değiştirdi. oyuna çok istekli ve arzulu başlayan galatasaray bunun semeresini de 8. dakikada burak'ın golüyle aldı.
    farklı sistemle başlamasının sıkıntıları, galatasaray defans bloğunun topu oyuna sokamaması, sneijder'in burak ile yakın oynaması pas trafiğini de etkiledi.

    2. golden sonra bitti!
    ilk yarı itibariyle sabri'nin çaprazdan vurduğu şut haricinde başka gol pozisyonu yoktu. ilk yarının en göze batan oyuncuları sabri ve burak oldu. ikisinin de hırslı mücadelesi, ilerleyen zamanlarda fatih hocanın elini daha da rahatlatacağa benziyor.
    ikinci devre de ilk yarının kopyası gibi oldu. yine burak'ın golü oyun üstünlüğünü tamamen galatasaray'a getirdi. maçın sonu burak yılmaz'ın iki gülü ve tribün şovuyla renk kazandı.
    devre arasında takıma katılan yeni transfer sneijder'in takıma katkısını göremedik. bunu da ilerdeki oyuncuları tam tanımamasına bağlıyorum.
    ilerleyen zamanlarda bu açığını giderecektir. zaten drogba ile sneijder iyi duruma geldikleri zaman galatasaray'ın da oyunu değişecektir.

    ***
    maçın en iyisi
    burak yılmaz iki gol atarak kalitesini yine gösterdi. sabri de çok çalışkandı.

    ***
    maçın en kötüsü
    sneijder'ın oyununu beğenmedim. gününde değildi. zamana ihtiyacı var.

    --- alıntı ---takvim
App Store'dan indirin Google Play'den alın