resim
Hamit Altıntop
Görev:Sportif Direktör
Takım:Türkiye
Yaş:41
Uyruk:Türkiye
  • 2275
    sözlükteki renktaslarin kendisiyle ilgili polyannalıklarını tebessümle okudugum oyuncumuz. ben de seviyorum hamiti. gercekten cok üzülüyorum su haline. ama kendisine (bkz: 10 şubat 2013 galatasaray antalyaspor maçı)nda bile iyi oynadi diyenleri gorunce gülüyorum artik. anliyorum sizi. olmasini istiyorsunuz. hepimiz istiyoruz. real madridden gelmis adamda birseyler gormek istiyorsunuz. bu yuzdendir ki abartip duruyorsunuz adami.

    ama sunu da kabul edin. bu performansi x bir oyuncu sergilese elestiri yagmuruna tutulurdu. amrabattaki durumu goruyoruz. verdigi katki olarak hamitten cok farki yok. ya da gecen yilki rieranin. yine hamitten cok farki yoktu. ama biz yazin adamin kicina teneke baglayip gondermek istiyorduk. velhasil hayat garip.

    ben de sizler kadar iyimser olabilsem keske. ama sene basindan beri söyledigimi tekrarliyorum. hamit de amrabat da fena patladi elimizde. he cok iyi alternatifleri var mi? yok. olmaz tabi. biz bu adamlari direkt oynayacak diye aldik. rotasyon oyuncusu diye almadik ki. arada yine bir kalite koyacaktir hamit sahaya. ama totale baktigimizda gorecegiz ne denli büyük patlama oldugunu. takımımızın (bkz: 10 şubat 2013 galatasaray antalyaspor maçı)ndaki gibi dominant oyununda dahi cok fazla pozisyona giremeyisinin nedeni hamit ve amrabattir. ve bu sene böyle devam edecek bu durum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın