• 210
    maç notları özetle şu şekilde;
    1. maç öncesi semih ve dany'nin özel olarak karşılıklı çalışması dikkat çekti.
    2. güney tribün maç öncesi tüm oyuncuları tek tek çağırdı.
    3. galatasaray taraftarı asy tt arena açıldı açılalı en iyi performanlarından birini gösterdi. maça hızlı başladı 25 lerde 4 lü yaptı ancak ikinci yarı 45 dakika coştu. bu maçın ikinci yarısı tatartar performansı olarak tarihe geçti.
    4. galatasaray takımı maç içinde istekli ve arzuluydu. ancak rakip kalede bulduğu pozisyon sayısı sadece 3 tü. ikisi gol oldu diğerinde sabri'nin şutunu rakip kaleci çıkardı.
    5. galatasaray takımı gol yeme ve rakibe pozisyon verme hastalığını yendi. rakip antalya'nın maç içinde pozisyonu yoktu.
    6. takımda hamit en çok top kaptıran oyuncu olarak gözüktü.
    7. amrabat sol kanattayken sağ ayakla, son 15 dakika sağ kanattayken sol ayakla orta yaparak saç baş yoldurdu. sağ ayağı ile şut sol ayağı ile orta yapması gerektiğini öğrenmeli.
    8. wesley ilk yarı güzel paslar attı, ikinci yarı rakipten çaldığı top ile yatmaya gelmediğini gösterdi. şeytan rıdvan kendisini beğenmese de biz kendisini beğenmekyeyiz.
    9. burak çok üst düzeyde gol yüzdesi ile oynamakta drogba gelince çift forvet oynamazsak kendisine yazık olacak.
    10. melo'nun olmadığı 2. maç. bir önceki hafta bursa maçında bir gol yedik bu hafta sıfır gol. melo bu takımın en önemli parçası. ancak bu yıl ilk yarı çok kötüydü. tam açıldı derken aldığı ceza sıkıntı yarattı. maalesef yekta kendisinin oynadığı topu oynanayamadı. yekta kilolu ve yavaş gözüktü.
    11. galatasaray takımı defansif anlamda çok iyiydi. hücum anlamında az sayıdaki pozisyonun sebebi hamit ve amrabat olarak gözüktü hoca eminiz gerekli uyarıları ve uygulamaları yapacaktır.
    12. sabri maç bitiminde orta sahada 3'lü çektirdi. maç içinde iyiydi, çok top kaptı, bir pozisyon dışında defans olarak da iyiydi.
    13. vipler hariç stat hemen hemen doluydu. tahminin 48.000 kişi olabilir.
    14. çok eleştirilen güney açılışdan bu yana en iyi performansını gösterdi.
    15. maçın hakemi pozisyonların az olmasında doğrudan etkiliydi her mücadeleye faul çaldı. bu arkadaşı tanımam etmem ancak sürekli böyle maç yönetmekte ise mhk gereğini yapmalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın