resim
Hamit Altıntop
Görev:Sportif Direktör
Takım:Türkiye
Yaş:41
Uyruk:Türkiye
  • 2268
    galatasaray'a ilk geldiğinde ben de kendisini beğenmiyordum hatta 'bunu real madrid'e nasıl almışlar' falan diyordum çünkü biz taraftar olarak takıma yeni gelen futbolculardan hemen bize bi'şey göstermesini bekliyoruz. şık bir hareket olur, süper paslar olur, asist olur hatta gol olursa süper olur. tamam bunu yapan futbolcular var şu an mesela sneijder top ayağına gelir gelmez bence çok şık ve olumlu paslar atıyor. ama bazı futbolcular vardır ki onları sadece top ayağındayken izlememek lazım.

    hamit de bu futbolculardan biri. hamit'te her zaman bir lider havası var. onu kadroda görmek bi kere bana güven veriyor. futbolu aklıyla oynayan ender oyunculardan.

    ayrıca hamit top ayağındayken de çok klas. bileklerine inanılmaz hakim, topu çok iyi saklıyor dikkatli izleyenler bilir. tamam bugünkü maçta * bu saydıklarımı pek yapamadı ben de katılıyorum ama ben yeteneksizlik veya beceriksizlikten çok talihsizliğine veriyorum.

    ben bir futbolcunun niyetinin kötü olduğunu hissetmediğim sürece o futbolcu hakkında asla kötü eleştiride bulunmam. hamit'in de kötü niyetli olduğuna inanmıyorum. belki de çok istemesinden dolayı bu talihsizlikler oluyor. çünkü o da farkında taraftara istediği şeyi* veremediğini. bu üstünde biraz baskı yapıyor olabilir.

    ama unutmayın hamit gerçekten kaliteli bir futbolcu. bence çok da kötü oynamadı. burak'ın attığı ilk golde hamit'in serbest vuruşu direk gol olsa kendisi hakkında bugün neler söyleyeceğinizi düşünün. ama lütfen dürüst olun. en azından kendinize.
App Store'dan indirin Google Play'den alın