• 207
    gerektigi gibi oynayarak 3 puani aldigimiz bir maç. oyuncularimizi degerlendirmek gerekirse;

    muslera: kendisine hiç is dusmedi. kalemize gelen sutu dahi yok rakibin.

    sabri sarıoğlu: mükemmel top oynadi. hem savunmada, hem hucumda çok etkiliydi. forma savasinda ben de varim diye bagirdi. kanimca maçin en iyi oyuncusuydu.

    semih kaya: rakibe aman vermedi. hatasiz oynadi. diarra'yi sahadan sildi. dany ile uyumu iyiydi.

    dany: semih için soylediklerim kendisi icin de gecerli.

    riera: bir pozisyonda rakibinin bilegine basti. bunu bilinçli yapmadigina inaniyorum ama dikkat etmesi lazim. takimi eksik birakmamali. aman diyeyim.

    hamit: istekliydi ama oyun içinde istikrari yoktu. kimi anlarda kalitesini gosterdi, kimi anlardaysa amatorce hatalar yapti. sabri'nin performansinda kendisinin rolu oldugunu dusunuyorum. 86'da engin ile degisti. daha erken de degisebilirdi.

    engin baytar (dk. 86) : toplam 7 dakika sahada kaldi.

    selçuk inan: saha içinde bizi en rahatlatan oyuncu oydu. her hucum ondan basladi, savunmada da harikaydi. dogumgunu tekrardan kutlu olsun.

    yekta: antalyaspor hiçbir sey oynamamasina ragmen etkili degildi. riskli yerlerde gereksiz fauller yapti. hava topu mucadelelerinde hiç yoktu. melo'yu aratti.

    amrabat: ikinci goldeki çabasi takdire sayan. resmen yoktan pozisyon yaratti. ama onun disinda gerektigi gibi etkili degildi. ozellikle de ilk yarida takimimizin en kotusuydu. sekseninci dakikada yerini umut bulut'a birakti.

    umut bulut (dk. 80): on uc dakika sahada kaldi. pek pas almadi ama o surede de kostu, savunmaya yardim etti.

    sneijder: giderek daha etkili oluyor. takimi tanimaya baslamis. ileriye dikine birkaç pas denedi. o toplar gecmedi. ama onun disinda da iyiydi. bir tane zeminin azizligine ugrayip uzaya giden sutu disinda sutu olmamasi eksisiydi. kaleyi denemeli. yerini seksen birde emre çolak'a birakti.

    emre çolak (dk. 81): on iki dakika sahada kaldi. artisi eksisi yoktu.

    burak yılmaz: çok kostu, mucadele etti, diriydi, son vuruslari mukemmeldi. hele ikinci goldeki vurusu tam sapka cikarmalikti. mukemmele yakin oynadi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın