resim
Hamit Altıntop
Görev:Sportif Direktör
Takım:Türkiye
Yaş:41
Uyruk:Türkiye
  • 2261
    hala bir gol atsa rahatlayacak denilen futbolcudur.

    alooooo, 22. haftaya geçtik. lig bitti beyler. neyin kafası bu. tamam ben de isterim iyi oynasın, takımı sırtlasın, hem de türk statüsünde zaten. ama olmuyor arkadaş. hala ayağının altından top kaçırmalar, topu alınca 3 kişi arasına dalıp topu kaptırmalar, takım hızlı hücuma çıkarken topu alıp defans oyuncusuna arkasını dönüp taç çizgisinde çalım atmayı denemeler...

    ha şimdi diyeceksiniz ki ama büyük maçlarda oynuyorrrrrr. helal olsun o zaman. biz bu oyuncuyu senede 5-6 maç oynasın diye mi aldık. biz kaç tane yabancı futbolcuyu maç seçiyor, deplasmanlarda oynamıyor diye aforoz ettik beyler. biraz insaf. onların ne günahı vardı o zaman?

    böylesine futbolculara bağlanmayalım. bizim sevdamız renklere. aslolan galatasaray' dır. galatasaray'ımızın futboluna zarar veriyorsa babam olsa eleştiririm arkadaş. kimse kusura bakmasın, benim görüşüm böyle. sözlükte hamitle ilgili en ufak bir eleştiride eksi yağmuruna tutuluyorum. anlıyorum seviyorsunuz, iyi oynasın istiyorsunuz ama biraz gerçekleri görelim.

    edit: ben demiyorum ki bu adam gol atamıyor o yüzden gitsin. bilakis oynasın ama basit oynasın, top kaybı yapmasın. genç olsa bir nebze anlarım ama adam tecrübeli sıfatıyla oynuyor. ayrıca hiçbir zaman iyi zaman taraftarlarından olmadım. takım kaybetse de iyi oyunu için sevindiğim maçlar çok olmuştur. ligde 10. sıradan kurtulamazken inadına galatasaray formamla dolaşırdım. bilinçli bir taraftar olduğumu düşünüyorum. evet istanbul'da oturmuyorum ama televizyondan da olsa takımın ne yapmaya çalıştığını gayet net görüyorum. buna rağmen kimsenin futbol zekasından şüphe etmiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın