• 123
    sevgili bleach kardesim, oncelikle belirteyim nickaltina sicip sivamak icin yazmiyorum. mesaj yolu ile sana benzer seyleri defalarca anlattim ama bugune kadar bir ise yaramadi. basketbol ve futbol takimlarimizin cok onemli virajlarda oldugu su donemlerde sozlukte isteyerek veya istemeyerek senin actigin nba basliklarinin yarattigi bir kavga, kutuplasma soz konusu.

    buradan sana bir abin olarak seslenmek istiyorum. gel bu gereksiz inadi birak. senin nba basliklarini elestiren bir cok kisinin, ozellike cogunlugun mesaji asla ve asla buraya yazmaman degil ama sistematik sekilde her gece onemli, onemsiz tum maclar icin ayri ayri baslik acmaman. madem tek baslik altinda toplamak isine gelmiyor, bari o gunun macini ya da maclarini sec, onemli birsey olursa yaz. kimilerinin dedigi gibi kimse yillar sonra gelip burada nba basliklarini aramayacak. zamanina yazik canim kardesim, cok icten soyluyorum. daha yararli isler yap, sozluk icin veya kendin icin. bu inattan vazgecmeyi bir savasi kaybetmek olarak falan gorme, aksine sozlugun selameti icin yapilan bir fedakarlik olarak anilacaktir yapacagin.

    moderasyon arkanda olabilir, hic onemi yok, cunku onlar format uzerinden yorum yapiyorlar. yani amator kupa maclarini yazan arkadaslar da senin kadar hak sahibi. bu inatlasma sozlugu kaosa surukler. iki taraftan biri yorulana kadar bu is bitmez. gel bu inadi kiran kisi sen ol, butun sozluk ailesi gozunde en yuksek mertebeye cik, itibarin tavan yapsin. birak yillar sonra insanlar seni boyle hatirlasin.

    son sozum de seni savunan arkadaslarina, teker teker isim vermek gereksiz, ama tum sozluk onlari cok iyi tanidi son gunlerde. arkadasinizi savunmaniz hos birsey cocuklar ama sonu gelmez ayni seyleri soyleyen ayni tarz entrylerle degil. ayrica hakaret ederek hic degil. burada hitap ettiginiz kitlede kelli felli, evli barkli, coluk cocuk sahibi, yasini basini almis adamlar var. sizin mahalle aralarinda, ya da okulunuzda enseye tokat yapacaginiz adamlar degil hepsi. yolda gorseniz abi der, hurmet gosterirsiniz ama masallah buradan demediginizi birakmiyorsunuz. biraz otokontrol uygulayin kendinize yazarken, gidin bakin bakalim benim bleach ve bu nba hakkinda girdigim entylerde tek bir hakaret var mi? birini olumune savunuyor da olsaniz, edebi ile savunun, aptal maratoneri, vs gibi ibarelerle savunursaniz otomatikman haksiz duruma dusersiniz. cok genis ve her cesit insani barindiran bir kitleye seslendiginizi unutmayin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın