• 6169
    şimdi şöyle birşey var, herkes birbirinden saygı bekliyor ama iki tarafta birbirine saygı göstermek konusunda burnundan kıl aldırmıyor.

    bleach bu başlıkları ilk açmaya başladığında en azından bir başlık altında toplanabileceğini, herkesin nba ilgi alanı olmak zorunda olmadığını güzelce söylemiştim zaten, burda şuna dikkat edilmeli, nba bu sözlükte yer almalıdır, bu sözlüğün bir parçası olmalıdır. ancak galatasaray sözlük dediğimiz yerde 1. planda olması saçmalığın daniskasıdır.

    diğer taraf ise nba istemeyen kısım, ki ben sürekli nba görmek zorundamıyım ya şeklinde bir tepki gösteriliyor, ama denilmiyor ki nba maçlarının bu sözlükte işi yok. e arkadaşım hepimizin burda olma sebebi galatasaray mı? bence evet.

    herkes buraya sarı kırmızı renkler için mi giriyor ve konu bu mu? herhalde cevabı tartışmayız.

    o zaman siktiğimin lakers maçını çok umursamıyorum ben. ama ben bunu umursamıyorum diye de bu maçları seven insanların bilgi alma hakkından mahrum kalması benim bencilliğimden başka birşey olmaz.

    şimdi herkes bencilliği bir kenara bıraksın. sözlüğün ebesini siktik günlerdir. artık can sıkıcı bir ortam baş gösterdi.

    herkes birbirine saygı göstersin. bleach veya her kimse bu konuları bir başlık altında açsın. orada konuşulsun gecenin nba maçları şeklinde bir başlıkta paylaşılsın tüm bilgiler.

    iki tarafta inatlaşmayı bırakıp fedakarlık yapsın ki bir sonuca ulaşılsın yeter artık koca adamlarsınız lan! yani umuyorum öylesinizdir.

    yayıncı kuruluş bile gecenin maçları diye 2 dk da özet geçiyor arkadaş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın