• 6169
    bleach adlı yazar sayesinde karşılıklı atışmalarla maçkolik forumlarına dönmüştür. artık her yerde maç var. çok güzel.

    kendisi iyi niyetli ve yaptığı kurallar dahilinde olabilir, fakat ortaya çıkardığı sonuç budur. benim en iyi niyetli görüşüme göre, kendisinin bu değersiz normal sezon nba maçlarından bilgiler yazma amacı entry kasmak. belki de 1.5 yıllık bekleyiş sürecinin acısını çıkarmak istiyordur. iyi niyetimden arınarak tezimi abartacak olursam; kendisi buradaki insanları sözlükten soğutmaya çalışan çakal bir fenerli bence. çünkü adam yıllardır olduğum sözlükten beni soğuttu. geçirdiğimiz facia sezonlarda bile bu kadar sözlüğe girmeme isteği gelmemişti. ve kendisinin galatasaray'la ilgili pek bir entry'sine rastlamadım, bu da tezimi destekliyor.

    açtığı konular için kendisini destekleyenleri de bir türlü anlamamaktayım. nba sever bir insan pekala herhangi bir spor sitesinden toplu sonuçlara bakıyordur zaten, bunu ben bile yapıyorum ligin sıkı takipçisi olmadığım halde. yani gerçekten nba sever yazarlar maçların skorlarını görmek için sözlüğe girip tek tek başlıklara mı tıklıyor? bir de bu destekleyenlerden o konulara hiç entry gelmiyor, sadece bleach nickli yazarın entry'leri var. e madem o kadar seviyorsun bari sen de bir katkı yap*. kaldı ki bleach'in yaptığı sözlüğe bilgi değil istatistik eklemek. yani çok değerli bir iş yapıyor gibi diğer bilgi dolu entry'lerle bir tutulmasın şunlar, her şeyden önce emekle entry hazırlayıp sözlüğe katkı yapanlara ayıp.

    olay basket maçları yazılması değil, sikimsonik futbol maçlarını görünce de tepkim aynı şekilde oluyor. çünkü her şeyin fazlası zarar ve açıkcası bleach bu işin bokunu çıkarmıştır. evet yaptığı da kurallar dahilindedir, elemanın kellesini isteyecek veya yaptığını yasaklayacak halimiz yok ama eğer kendisi galatasaraylıysa verdiği bu rahatsızlığa bir son verir. eyyorlamam da bu kadar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın