• 12
    reçetesi belli olan maç.

    savunmada insiyatifi mümkün olduğunca bo'ya bırakmak, dış şutlarını riske etmek ve penetrelerini iyi şekilde savunmak. bunun yanında bojan ve sato'yu mümkün olduğunca soğuk tutmak. içerde batiste - oğuz ikilisinin postup'larına ve kaya'nın hareketli hücumlarıyla andersen'in orta mesafelerine dikkat etmek. andersen orta mesafelerde çok rahat sokmaya başladı, özellikle dikkat etmek gerekir. kaya'nın da orta ve uzun mesafede bir iki adım boş savunulması kesinlikle işimize yarar.

    hücumda kesinlikle ama kesinlikle pick and roll oynamamız gerekiyor. fenerbahçe'yi pick and roll oynayıp yenemeyen takım yok. yenenler de en az 15 sayı farkla yeniyor. dış şutları sokmak önemli, boyalı alandaki direnci azaltır. macvan ve marko çok kilit rollerde olacaklardır, ikisinin de oyun zekasına ve saha görüşlerine çok ihtiyacımız var bu maçta.

    ergin ataman ödevine iyi çalışmışsa çok rahat bir maç bizi bekliyor olacak. amerika'yı tekrar keşfetmeye gerek yok, pick and roll ve dinamik hücum. hepsi bu. bunu yapıp fenerbahçe'yi yenememe gibi bir ihtimalimiz yok.

    furkan'ın banvit maçındaki performansı kesinlikle bir işaret olmalı. 20 - 25 dakika süreleri bulmalı bugün furkan. ribaundlardan sonra fast breakler işi bitirir zaten.

    zaferler senin ruhunda var,

    haydi saldır galatasaray !
App Store'dan indirin Google Play'den alın