• 6160
    tarihinin belki de en aptalca tartışmasını yaşayan sözlük. kırk yıl düşünsem sözlükte böyle bir şeyin tartışılacağı aklıma gelmezdi. çok tuhaf. bence bunlar bi kap değil yani. olaya yapabileceğim en mantıklı yorum bu galiba.

    ekşi sözlük gibi beta sürümü yapılabilir. kategoriler olur hepsi, futbol, basketbol, diğer diye. başlık açan bu kategoriyi işaretler. basketbol başlığı görmek istemeyen ve benim anlayamadığım, anlamlandıramadığım insanlar da futbolu tıklayıp hayatlarına devam ederler. bir karışmadıkları milletin başlıkları olmuştu, ona da burunlarını soktular, aferin diyorum. format dahilinde isteyen, istediği başlığı açar. milletin keyfine niçin karışıyorsunuz arkadaş? hakikaten aklım almıyor. ben de buradaki kadın spiker abazanlığından nefret ediyorum. kadın spiker başlıkları altına yazılan kıro kıro entry'lere uyuz oluyorum. ee? ne yapalım? millet sırf benim paşa gönlüm istemiyor diye bu başlıklara yazmasın mı? benim bunu söyleme hakkım var mı? format belli, kurallar belli. o kurallar içinde davranılıyorsa, problem yok.

    kendinizi mahallenin zabiti mi sanıyorsunuz? nesiniz hakikaten siz? bu saçma grup yüzünden sözlüğe de haftada bir ancak bakar oldum, adamı büsbütün soğutuyorlar. bu sözlüğün zenginleşmesi gerek, konu skalasının genişlemesi gerek. ama en darından at gözlükleriyle sözlüğü sadece galatasaray ve futbol konularına kanalize edip darlaştırmanın peşinde adamlar. sana ne?

    hakikaten, sana ne?
App Store'dan indirin Google Play'den alın