• 6140
    yeniçeriler gibi yoktan isyan çıkarmaya meraklı ne kadar adam varmış sözlükte görmüş oldum.

    allah kitap aşkına 10 başlık var ya. bir de bu başlıklara aynı anda entry girildiğinden, ne zaman baksam hepsi alt alta. öyle saat 16:00, 19:00 gibi saatlerde entry de girilmediğinden dolayı sol framei de karıştırmıyor.

    bak çok sivri zekalı renktaşlarım madem öyle biz de 5 sene öncesinin bundesliga 2 maçlarını koyarım hamına, dur lan bölgesel amatörün de maçlarını koyalım diyor. şimdi bleach arkadaşımız kesinlikle nba başlıklarını açmaktan vazgeçmemeli. zaten moderasyon işin içine karışırsa olay olur buranın tarafsızlığı kalmaz.

    çok sivri zekalı renktaşlarım çok mühim olan futbol maçlarının başlığını açmaya devam etsinler. bakalım 10 tane başlık için isyan çıkaran arkadaşlar şu anki sözlüğe ne kadar dayanabilecekler.

    bakın ben premier lig seyretmem. sevmiyorum ingilizleri de öğlen saatlerinde yaptıkları maçları da. ben hayatımda 3 sene boyunca tff 2.ligi izledim. bana tff 2.lig daha çekici geliyor yemin ederim. ya da ptt 1.lig. ama premier lig başlıkları açan arkadaşlara hiçbir zaman linç uygulanmadı. ki çok doğru bir şey yaptığı. basketbol diyoruz. 1-2 sene öncesine kadar galatasaray ile gurur duyduğumuz branş. ülke olarak da basketbol da sayılı ülkelerdeniz. ve bu basketbolun tüm dünya tarafından kabul görmüş en büyük ligin başlıkları. nba lan bu! bu arkadaş çıkıp almanyadaki basketbol liginin maçlarını koysa amacı belli olur. lakin çevremde ve bu sözlükte nba ile ilgilenen bir çok insan var. zaruriyet bu ya.

    ve de sürü psikolojisinin nasıl bir şey olduğunu ben de anlamış bulunmaktayım. bu arkadaş buraya haftalardır nba başlıklarını açıyordu. yemin ederim hiç ama hiç dikkatimi bile çekmezdi sol framede o mouseun ortasındaki çarkı kaydırırdım işte. çok kolay bir hareket yemin ederim. lakin sözlükte bu konu ateşli ateşli tartışıldıktan sonra insanların daha da dikkatini çekmeye başladı. hiç aklına gelmeyenler biile saydırmaya düşene bir tekme de ben vurayım demeye başladılar. ne de olsa linç kültürü toplumumuzda bir hastalık haline gelmeye başladı.

    yapmayın etmeyin koskoca adamlarsınız 10 tane başlık için yapılmaya değer mi bunlar?

    bir de zamanında haksız yere entry sayısını yükseltiyorlar !!11!bir! diyenler oldu. ya senin entry sayısı yerinde isterse 49444201562 yazsın ne olacak. şahsen ben kimsenin entry sayısına bakmam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın