• 6134
    (bkz: #1170431)

    --- alıntı ---

    v. sözlüğün amacı

    madde 5. - sözlüğün temel amacı, galatasaray taraftarlarını bir araya toplamak, onları kaynaştırmak, öğrenmek- öğretmek, eğlenmek-eğlendirmek, galatasaray gündemini yakından takip etmek, zaman zaman maziye dönüp hüzünlenmek, gelecek üzerine kafa yormak, galatasaray haklarını savunmak ve -çoğunlukla- galatasaray tematiği üzerine düşünmek, yaşamak ve bir arada olmaktır.

    --- alıntı ---

    gozumuze soka soka artik sadece bir inat ugruna acildigina inandigim nba basliklarinin biz galatasaraylilari nasil bir araya toplandigni, bize galatasaray ile ne ogrettigini biri cikip anlatsin o an hesabimi silecegim.

    son gunlerde surekli biz bir spor sozluguyuz diye ortalarda geziyoruz, ben de kullandim bu tabiri. ama biz bir spor sozlugu degiliz, biz galatasaray sozluguyuz. arsivleyeceksen galatasarayla ilgili birsey arsivle guzel kardesim. bitsin bu sacmalik artik yeter.

    cumartesi sabahi sozlige giriyorum ki tarih itibari ile didier drogba galatasarayima gelmis, erkek basketbol takimimiz turkiye kupasinda finale yukselmis, ertesi gun fenerden kupa alacak, yarin futbol takimimin maci var, voleybol maclari var, varoglu var, ben ne goruyorum? nba!

    gundem butonuna tikla diyorsun. e tikliyorum canim kardesim. gunun en cok konusulanlari an itibari ile su sekilde.

    galatasaray sözlük (38) (nba konusu irdeleniyor)
    beyazıt öztürk (26)
    bleach (16) (nba sozluk kurucusu oldugundan mutevelli)
    maksatsporolsun (13) (protesto hakkini kullanarak formata uygun basliklar acan yazar)
    gece vardiyası şarkı listesi (13)
    didier drogba (12)

    gundemin yarisini yine nba ve onunla alakali donen yorumlar kapliyor. gunu en cok konusulan maclari da oyle keza.e nasil olacak bu is? hani "galatasaray" sozluk?
App Store'dan indirin Google Play'den alın