• 67
    sezon en kritik maçlarından birisi olacağını düşündüğüm maçtır. bunun birkaç sebebi var. sıradan gidersek;

    1. drogba muhtemelen tribünde olacak, bu da tribündeki algının onda olması demek. seyircinin aklı sahada değilse, futbolcu bunu hisseder ve konsantrasyon eksikliği yaşayabilir.

    2. melo'yla ilgili tahkim kurulu kararından sonra, taraftarın bir de gergin olma riski var. hakemin verdiği her olumsuz kararda, taraftar aşırı tepkiler verebilir. yine bir konsantrasyon kaybı.

    3. antalyaspor ligde şu an ikinci. son haftalarda çok iyi sonuçlar alamadılar ama ibb maçında toparlanmaya başladıklarının sinyalini verdiler. ayrıca bize de içerde çok ters gelen bir takım.

    4. melo'nunn eksikliği hissedilecektir. melo olmadığı veya sahada olup da iyi olmadığı zamanlarda orta sahadaki alan paylaşımı ve pas trafiğinde ciddi sıkıntılar yaşıyoruz. bu diğer oyuncuları da direk olarak etkiliyor.

    5. takım bu sene kazanması gereken gereken bütün maçları kazandı. ama bütün bu maçlardaki en önemli gücümüz takım savunmasıydı ki, bu savunma ciddi bir konsantrasyon gerektiriyor ve ilk iki maddede saydığım sebeplerle bu maçta sıkıntı olabilir.

    6. bir önceki maddede söylediğim gibi, takım bu sezon kazanması gerektiği her zaman kazandı. ama bu maçta kazanmamız gerekmiyor. bu maçın telafisi var. bu bir handikap çünkü kazanamamamız durumunda fark kapanır ve bu şampiyonlar ligi sürecinde bu tarz bir stres en son ihtiyaç duyduğumuz şey.

    bütün bu sebeplerden ötürü, oldukça çekindiğim maçtır. umarım her şey istediğimiz gibi gider. bu maçtan alınacak üç puan, hem şampiyonlar ligi'nde hem de ligde çok daha rahat gitmemizi sağlayacaktır. ayrıca umarım schalke 04 maçı öncesi takımda bir sakatlık yaşanmaz bu maçta, zira işler tam da istediğimiz gibi giderken bu havanın bozulmaması takım için oldukça önemli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın