resim
Gheorghe Hagi
Görev:Teknik Direktör
Takım:FCV Farul
Yaş:59
Uyruk:Romanya
  • 3565
    öncelikle drogba ya da sneijder kim? bizim selçuk'umuz-semih'imiz var tarzı yazı yazan insanlardan değilim. bunu neden belirttim çünkü daha önce de yazmıştım ama yine de yazasım geldi şu sözlükten her 10 adamdan 9u belki de 10u zaten o tarz şeyler söyler. herkes için selçuk, semih vs.. yeri ayrı neyse..

    bir de bana göre hagi olamasa da o'na en çok yaklaşma ihtimali olan futbolcu sneijder ve yaşına rağmen drogba'dır neyse...

    neden yazıyorum bu gece buraya çünkü 1 saat kadar önce başımdan geçenleri aktarmak istiyorum. bi abiyle tanıştım 30lu yaşlarında. abi dedim "hangi takımlısın?" abi dedi "galatasaray". dedim "oh". sonra dedim "var mı abi fanatiklik ne durumdasın?" dedi "yok ben 2000den sonra filan uzak kaldım". dedim "abi ne diyorsun sneijder, drogba?" cart curt o da işte iyi tabi dünya yıldızı filan. sonra neyse lagaluga dedim "abi hagi olursa bu sneijder hagi olur" birden abi gerildi, sinirlendi. sindim ben de nitekim. "onu geç şimdi koçum" dedi. başladı anlatmaya o başkaydılar, geldiği ilk maçtaki golü, hagi hagi hadi işte sonra...

    neyse biraz dağınık saçma oldu ama bi yandan yolanthe yengeyi dinliyorum, sneijder çıkcak mı takipteyim idare edin.

    vel asıl kelam hagi, hagi'dir. kimse hagi olmayacaktır. canlı canlı 20 maçını izlemedim belki ama benim için de hagi, o abi için ne kadar hagi'yse, o kadar hagi'dir. ama her oyuncu da ayrıdır. hagi o haliyle güzeldi. umarım yıllar sonra sneijder diyince de ben anlatırım ballandıra ballandıra zevk içerisinde ya da drogba dediklerinde orda dur derim, alırım sazı elime küçüklerime karşı.

    galatasaray eğer batıya açılan kapıysa bu ülke de, asıl hedefi bu türkiye ligi değil avrupa da başarıysa, şimdi sneijder gibi, drogba gibi adam geldiğinde acaba hagi kadar olur mu diye düşünüyorsak ne diyim ki. başrol belli sanırsam. katılırsınız katılmazsınız tamam kültürümüz, yıllarımız, metin oktaylarımız, baba gündüzlerimiz, cüneyt tanmanlarımız, bülent korkmazlarımız, fatih terimlerimiz var ama hagi milattır abi benim için. bana futbolu sevdirdi lan adam izleyemediğim halde. daha önce bi entrymde de vardı götüm dona dona ben kafelerin camlarından o yaşımda sadece hagi için izlerdim. betonda ya da toprakta mahalle maçı yaparken hagi hagi diye bağırırdım. düştüğüm de hagi diye kalkardım, şut atarken hagi diye atardım. şerefsizim senle tanışıyım şu dünyada misyonumu tamamlamış olacağım hagi. karpatların maradona'sıymış. sktirsn maradona, senin bokunu yesin. o tangocuların hagi'si lan.

    gece gece fena gaza geldim sözlük. buradan çıkarılacak sonuç varınızı yoğunuzu koyun, bu taraftar sizin için ölür. lafım her futbolcuya bak drogba özellikle sana. marsilya taraftarının katili yapma bizi gece gece. ne alakaysa.

    neyse oh yazdım rahatladım. sözlük nasıl güzel bir şeydir arkadaş. mantık aramayın. hepsini okuyan varsa gözlerinden öperim..
App Store'dan indirin Google Play'den alın