resim
Didier Yves Drogba Tébily
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:46
Boy:1.89
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 1996
    kendisi dünya starıdır, harikadır, muhteşemdir, çok beklenendir falan filan. tamam.

    ama bunların dışında, benim anladığım kadarıyla -ki sneijder için de bu düşüncem mevcut- kendisi mutlu olmanın gerekliliğine inanan, rahat ettiği, mutlu olduğu yerde, kendisini mutlu hissettiren insanlar için canını verebilecek bir karaktere sahip. böyle insanlar vardır. ne kadar ünlü olursa olsun, sıcaktır, mütevazidir. ama soğuttuğunuz zaman kolay ısındıramazsınız böyle insanları. zor insanlardır bu bakımdan. ama küçük bir jest görüverir, o zaman der ki ben elimden geleni yapacağım. isteyerek yapması gerekir yani her şeyi.

    galatasaray taraftarı sıcaktır, sevecendir genellikle. futbolcusunu ıslıklayan kesimini, ultraslan'ı, skor taraftarlarını falan bir kenara koyuyorum tabii ki. özellikle başarılı futbolcuyu mutlu etmesini bilir galatasaray taraftarı.

    ama aklımdan şöyle bir şey geçiyor. sadece drogba'ya, ya da sneijder'e değil. tüm takıma, tüm takımı mutlu edecek küçük mektuplar yazsak, ve bir şekilde ulaştırsak onlara. farkında olsalar bizim onları ne kadar sevdiğimizin. hem bu adamları, hem de tüm takımı kazanmak adına çok yerinde bir hamle olabilir. ne kadar doğru, yapılabilir mi bilmiyorum. ama böyle bir şey yapılsın isterdim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın