resim
Beykan Şimşek
Takım:Elazığspor
Mevki:Sol Kanat
Yaş:29
Boy:1.75
Uyruk:Türkiye
  • 2
    hakkında milliyet ve akşam gazetelerinde bugün* bir haber okudum.. fenerbahçe camiasından beklenmeyecek kadar olgun ve düzgün bir harekette bulunmuş..

    ayrıca a takımla oynayamadığı haftada, hocalardan izin alıp a2 takım ile maçlara çıkması da, kendini geliştirme çabasını ortaya koyar..

    umarım yaşı büyüdükçe karakteri değişmez.. çünkü giydiği forma bu konuda pek güven vermiyor..

    not: olay cidden futbolcu adına çok güzel.. ancak bu olayın turnusol kağıdı, fenerbahçe gerideyken aynı davranışta bulunup bulunmayacağı olabilir.. eğer o konumda da aynı davranışı sergilerse, bu adam olmuş denebilir.. bekleyip görmek lazım..

    ilgili haber aşağıdadır..

    --- alıntı ---

    fenerbahçe'nin dün kocaelispor'u deplasmanda 2-1 yendiği a2 ligi maçında beykan şimşek, fair play dersi verdi. fenerbahçe'nin 18 yaşındaki yeni yıldız adayı, biri rakip takımdan olmak üzere sahada iki futbolcunun yerde kaldığını görünce gole gitmek yerine taca attı.

    beykan, yaptığı önemli hareket kadar bu hareketin bir insanlık görevi olduğunu söylerek de ayrıca takdir topladı. fenerbahçe a2 takımı teknik direktörü hasan özdemir, beykan'ın fenerbahçe camiasını gururlandıran jestini şöyle anlattı:

    istese o pozisyonda gol de atardı

    "kocaeli'deki maçta 90 artılar oynanıyordu. fenerbahçe savunmasındaki bir pozisyonda iki futbolcu çarpıştı. 'çat' diye bir ses geldi. hakem pozisyonu avantaja bıraktı. iki futbolcu yerde yatıyordu.

    beykan kontratakta teke tek kaldı. yüzde 100 gol pozisyonuydu. istese gol atardı. arkadaşlarının tedavisi için topu dışarı attı. beykan, normalde a2 değil, artık bir a takım futbolcusu.

    geçen hafta ligde sivas maçında oynamadığı için aykut kocaman'a gidip "hocam eğer izin verirseniz ben a2 takımında oynayıp, maç eksiğimi gidermek istiyorum" diye kendisi izin aldı. beykan bizim kaptanımız. çok kaliteli, kişilikli bir insan. inşallah ileride çok önemli bir yıldız adayı olacak."

    o olay benim de başıma gelebilirdi

    beykan yaptığı hareket için "bu bir insanlık göreviydi" dedi. genç futbolcu, mütevazılık dersi de verdi "bizim ceza sahası civarında koray ile rakip futbolcu çarpıştı. ciddi bir sakatlıktı. top da önüme düştü. koray'ın sesi geldi. döndüm baktım iki futbolcu yerde yatıyordu. ben de topu dışarı attım. tamam yaptığımız iş rekabet içeriyor. ama benim için insan sağlığı her şeyden önemli. benim de başıma gelebilir. ben yerde yatarken oyunun devam etmesini istemem. insan sağlığı daha önemli sonuçta."

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın