• 457
    los angeles lakers playoff potasına eninde sonunda girecektir; bundan kimsenin şüphesi yok. ister tarihinin en kötü başlangıcını yapsın, kadrosunda kobe bryant, dwight howard, pau gasol gibi yıldızların bulunduğu bir takım herkesi yenebilecek güçtedir.

    black mamba sezonun başından bir süre sonra sanki takıma olan inancını yitirdi ve kelimenin tam anlamıyla tek başına yardırmaya başladı. eline topu aldığı zaman tek düşündüğü onu potaya yollamaktı. bu sayede birçok kilometre taşı devirdi kariyerinde ve sezonda sayı krallığında açık ara önündeydi durant'in, lebron'ın. ama bir sorun vardı: lakers maç kazanamıyordu kobe'nin üstün performanslarına rağmen.

    bu arkadaşımız playoff'lara bile kalamayacaklarını düşünmüş olsa gerek bu sefer sazı başka türlü eline aldı: başladı asist yapmaya. ebanks ve clark'a bile kariyer maçlarını yaşattı neredeyse, steve nash'in üstündeki yükü hafifletti bir nevi point guard oldu. belki sayı krallığından oldu ama takım kazanmaya başladı. bu da zaten asıl önemli olan ve kobe biraz geç de olsa bunun farkına vardı sanki.
App Store'dan indirin Google Play'den alın