• 86
    açıkcası bana zararı olmadığı gibi onca emek harcamasına rağmen bir faydası da olmayan yazardır. basketbol sever bir yazarım ancak maç saatleri yüzünden nba'i fazla takip etmiyorum. misal, la celtics maçından daha önce haberim olsaydı bu maç için uyku vaktimi öncesinden ayarlayabilirdim.

    fakat illaki maç başlıklarını gece 00:01'de açmak zorunda olduğu için maçlardan çok geç haberim oluyor. ayrıca türkiyede tarih 8 şubat olduğunda 7 şubat bilmem ne maçı diye başlık görmek son derece gereksiz. saat farkının ne olduğunu bilmezsiniz, hesap edemezsiniz siz mi demek istiyor acaba kendisi. maç başlıklarını başlama saatine yakın yazmak kime ne fayda sağlıyor bilmiyorum. faydası dokunsaydı galatasaray'ın maç başlıkları haftalar, bazen aylar öncesinden niye açılıyor. cevabı basit, daha fazla ilg çeksin, herkesin haberi olsun diye.

    öte yandan sol frame'in sadece tek sayfadan ibaret olduğunu düşünen yazarlar tarafından eleştirilmesini de yanlış buluyorum.

    sözlük arşivine önemli katkıları olan, ancak bana bir yararı olmayan yazardır efenim. bana bir yararının dokunması da gereklidir demiyorum ama madem bu işe gönül verdin, maçlardan erken haberimiz olsun demek istiyorum kendisine.
App Store'dan indirin Google Play'den alın