• 84
    kendisinin başlığı altına ikinci yazışım olacak, mazur görür umarım.

    öncelikle olay gitgide linç-inatlaşma şekline bürünmeye başladı, kendisini destekleyenler ve kendisini eleştirenler de başlığı altında birbiriyle tartışıyor, bu hiç hoş değil tabi ki. şunu açıkça söylemeliyim ki kendisinin yaptığı şey tamamen kurallar dahilinde ve kimsenin kendisine bu konuda yaptırım uygulama, uygulatmaya çalışma hakkı yok. sonuçta yaptığı şey tamamen kendi özgürlük alanının içinde kalarak yaptığı ve kurallara tamamen uyan bir şey. burada bizim yazdıklarımız ancak kendisinden bir rica olabilir, kendisi de olumlu yanıt verirse o onun hoşgörüsünü ve akilliğini gösterir, olumsuz cevaplaması da gayet normal, kendi hür iradesidir.

    yalnız bir şeyin tamamen kurallara uyularak yapılması onun pratik olarak geçerli ve yararlı olduğunu göstermez. en basit örneğiyle herhangi bir kanalın spor haberlerinde önce uzun uzun nba ve avrupa basketbolu'ndan, sonra brezilya'daki voleybol maçlarından, sonra japonya'daki sumo müsabakalarından kesitler gösterdikten sonra türkiye'deki futbol haberlerine kısa bir yer verse her halde kanala baskın falan yapılır. ya da basit bir empatiyle gs sözlükte diğer arkadaşların da sol frame'i tamamen dolduracak şekilde sürekli başka spor müsabakalarına ait entry girmesi de düşünülebilir.

    uzun lafın kısası, ortalama 4-5 entry nin-onun üçünün de kendisi tarafından-girildiği başlıklarla sol frame'i her gece doldurmak bana kalırsa biraz bencillik oluyor, bundan rahatsız olan bir çok yazar arkadaş varken. olayı inat-gurur muhasebesi haline getirmek de hiç birimize fayda getirmez, kurallar dahilinde olsa bile umarım biraz anlayış gösterip nba entry lerinde herkesin memnun olacağı şekilde belli tarihe ait nba maçları gibi bir başlıkla o gecenin maçlarını yazması çok daha güzel olacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın