• 542
    benim merak ettiğim bir nokta var milli takımımız hakkında;
    biz niye her maçta eksiklerimizi görmüş oluyoruz lan?
    niye bir maça da fiziksel ve mental olarak takımın birbiriyle uyumunu arttırmak için çıkmıyoruz da maç sonunda eksiklerimizi görmüş oluyoruz?
    bu takım niye adam olmuyor?
    neden bu takım bir deneme tahtası haline gelmiş durumda? her gelen bir kazık sokuyor sonra gidiyor da hem turnuvalardan uzak kalıyoruz hem sistem değiştiriyoruz. neden bu sebepten sürekli yeni başlangıçlar yapmak zorunda kalıyoruz?
    neden zaten olmayan taraftarlarınızı da soğutuyorsunuz takımdan, birilerini memnun etmek için saçma sapan adamlar bu takımda oynuyor, hak edenler takımda yerini bulamıyor?
    milli takım neden potansiyelinin altında oynuyor? sahada iki üç adam kıçını yırtıyor, geri kalanlar dam sikine mertek götüne dolanıyor resmen. 6 şubat 2013 türkiye çek cumhuriyeti maçında ömer toprak yedekler de dahil bütün takımın kademesine girmek zorunda mı? arda turan ilerde tek başına adama basmak zorunda mı? selçuk inan kendisine basan üç kişiden tek başına mı kurtulmak zorunda?
    durumun yıllardır ne kadar vahim olduğunu göstermek için illa milli takım defansı ile evlere şenlik diye televizyonda sabah programı mı yapmamız lazım?
    bu küstürdüğünüz taraftarları nasıl geri kazandıracaksınız çok merak ediyorum. eskiden hazırlık maçlarında bile heyecanlanırdık milli takımı izleyeceğiz diye. artık öyle bir ruhsuzluk var ki şu takımda, imparator gelse kurtaramaz bana kalırsa. üzülüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın