resim
Hikmet Karaman
Görev:Teknik Direktör
Takım:Adana Demirspor
Yaş:64
Uyruk:Türkiye
  • 375
    etik olmayan şeyler yaptığı söyleniyor. ne yapmış , şike mi yapmış ? oyuncuların belli maçlardan önce uyarıp oynamayın mı demiş ? yoksa ertuğrul sağlam'ın istifa etmesi için bursaspor maçlarını mı ayarlamış ?

    hikmet karaman'ın sözleşmesini fesh eden kulüp gaziantepsor , gittiği kulüp bursaspor. arkadaşlar siz akıl melekelerinizi mi yitirdiniz ? bundan önce istanbul kulüplerini çalıştırmak için eitk olmayan şeyler yapan onca hoca varken hikmet karaman'ın etik dışı neyini eleştiriyorsunuz ? hikmet karaman küfür ediyormuş ahlaksızmış. riyakar olmayın , bunu sadece türkiye'de de değil dünyada pek fazla hoca yapıyor. hikmet karaman biz hayatımızda ne kadar küfür ediyorsak o kadar küfür ediyor.

    bunların yanında hikmet karaman'ın gaziantepspor'unu eleştirenler olmuş. gittiği kulüple ayrıldığı kulübün arasında sadece 7 puan var. üstelik taraftar desteği , stadyum imkanları ve futbolcu kalitesini düşünecek olursak bursaspor'un gaziantepspor'dan çok daha başarısız olduğunu görebiliriz. ha bu ertuğrul sağlam'ı değil bursaspor yönetimini başarısız yapar ama konu bu değil. ayrıca hikmet karaman yerine iddia edildiği gibi maradona o koltuğa geçseydi bursaspor daha iyi bir iş m i yapmış olacaktı ?

    kendinize gelin , sebepsiz yere ve geçersiz argümanlarla insanları karalamayın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın