• 1
    http://www.uzmantv.com/adonis-kasi-nasil-yapilir

    adonis kası (kemeri) v şeklinde bir kastır. belin yanından çıkarak aşağa doğru iner. bu kas için v kesimi, v çizgisi, süper v gibi isimler de takılmıştır.

    adonis kası aslında aşırı önemi taşıyan bir kas değildir, en önemli özelliği kızları kendine aşık etmesidir. plajda şortunuzu giyip yürürken adonis kasınız da size eşlik ediyorsa muhtemelen bir çok bakışı üzerinize çekeceksinizdir. thor filminden tanıdığımız chris hemsworth bu kası ile öne çıkan ünlülerin başında gelir. ayrıca bir çok ünlü erkek model de bu kasa sahiptir. yani kısacası işlevinden çok karizmasıyla öne çıkan bir kasımızdır adonis.

    peki adonis kası nasıl geliştirilir?

    adonis kası üç değişik faktörle daha belirgin hale gelir. vücut yağ oranı, genetik ve antrenman. şimdi tek tek bunlara bir göz atalım..

    vücut yağ oranı: eğer vücudunuzun yağ oranı fazlaysa adonis kası gelişmiş de olsa kendini göstermeyecektir. yağ oranınız %12 civarında olmalı ki bu karizmatik arkadaşımız kendini göstersin.

    genetik: bazı insanlar doğuştan gelen bir şansla bu adonis kası gelişmiş bir şekilde yaşarlar. bu sadece şanstır, az bir antrenmanla ve kısa bir diyet programıyla bu genetik şansa sahip olan kişiler bu kası çok rahat çıkarabilirler.

    antrenman: karın kaslarınıza uyguladığınız programlar bu kası geliştirmek için yardımcı olacaktır. aşağıda fotoğraflarını paylaştığım hareketleri de yaparsanız bu yaz yeni kasınız ile karizmanız tavan yapar.. haftada en az üç gün karın kası çalışın ve adonis kası vücudunuzun bir parçası olarak yerini alsın.

    her ne kadar bu kas gerçekten estetik olarak çok çekici ve hoş görünse de benim şahsi fikrim bu kası çıkarmanın biraz zor olduğu yönünde, en azından amatör vücutçular için. çünkü %12 civarı bir yağ oranına sahip olmak bir çoğumuzun biraz uzak olduğu bir oran, bu yüzden benim sizlere tavsiyem bu karizmatik kası çıkarmak için şu anki programınızı ve konsantrasyonunuzu bozmadan antrenmanınıza devam etmeniz çünkü bu kas kendiliğinden zaten gelişmeye başlayacaktır ve yağ oranınız düştüğü vakit kendini gösterecektir. hepinize yazımı okuduğunuz için teşekkürler ve iyi antrenmanlar.
    http://www.spor101.com/adonis-kasi-nedir
App Store'dan indirin Google Play'den alın