resim
Didier Yves Drogba Tébily
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:46
Boy:1.89
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 1899
    https://www.youtube.com/...HwoA6OQJntiK9TgZizdO

    simdi bitirdim izlemeyi belgeseli. sunu soyleyebilirim ki eger drogba turkiye'ye futbol oynamayi dusunerek geldiyse ortaligi dagitacaktir. mutlaka bizdeki taraftar destegini duymustur ama yanilmiyorsam canli olarak sahit olmadi hic.

    belgesel'de de geciyor, ben bu kadarini bilmiyordum. marsilya'dan ilk etapta ayrilmak istememis, taraftarlardan uzak kalmayi bir turlu goze alamamis ama chelsea'den gelen 38 milyon euro'ya, takimin sahibi hayir diyemeyince el mecbur gitmek zorunda kalmis. chelsea'deki ilk senesinde takimda bile kalmak istemedigini acikca soyluyor.

    marsilya taraftari tamam atesli taraftar ama sami yen'in eline su dokemez. drogba beklemedigi bu ilgili gorunce bakalim ne yapacak. eger dedigim gibi futbol oynama istegi ile geliyorsa -ki ben oyle oldugundan eminim-, 2.5 sene santrofor sikintisi cekmeyiz.

    ayrica chelsea'de her seyi kazandigini da belirtiyor, ancak drogba gibi lider vasifli bir oyuncu icin hala kariyerinde eksik bir seyler var. onlardan birisi belki de en onemlisi takim kaptanligi. yamuluyorsam duzeltin, chelsea'de kaptanlik yapmadi diye biliyorum. biz ne dersek diyelim, ne kadar buyuk futbolcu olursa olsun takim kimyasi cok onemli. o'nun buyuk golcu oldugunu herkes biliyor takimda ama kabullenip sahiplenmek farkli bir olay. eger takim icinde kendisini kanitlayip kabul ettirebilirse, kendisine kaptanlik bile verilebilir ve bu durum bence drogba'yi atesleyeci bir unsur olacaktir. kendisinin lider oldugunu dusundugu bir ortamda kendisinin bize getirecegi cok sey var.

    ama tabiiki her seyden once haketmesi lazim. beni cok heyecanlandiriyor drogba. sneijder de oyle ama drogba benim gozumde baska. farkli bir adam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın