• 54
    rahat bırakılması gereken yazar arkadaşımızdır.

    sözlüğün formatı belli, sporun her dalı ilgi alanımıza giriyor. nba de bunlardan biridir. karabük-mersin maçı ne kadar ilgi alanımızdaysa miami-los angeles maçı da o kadar ilgi alanımızın içerisindedir. bir kişi bile takip ediyorsa konunun başlığı açılır, bilgi ve yorum içerikli yazmak yazarın kendi tercihine bırakılmıştır. geri gelelim hiç kimse takip etmese bile sadece kendi için bile yazabilir bir yazar. bu konuda format dahilinde özgürlüğe sahiptir.

    şahsım ve çok sevdiğim, değer verdiğim sözlüğüm adına kendisine emekleri için teşekkür ediyorum. her gece yarısı nba başlıklarını görmediğim zaman da eksiklik hissediyorum artık. keşke diğer liglerin de bütün maçları yazılsa, diğer sporcular hakkında da bilgi içerikli entryler girilse. biri çıkıp atıyorum almanya liginde oynana bütün maçların başlığını açsa, tarih saat bilgisi verse, maç sonunda da skorunu yazsa. bunları yapamayanlar da en azından emek verenlere saygı duysa filan.

    sol frame ile konuştum haberler iyi. bakış açısı önemli diyor, format içerisinde olduğu sürece benim için sorun yok zevk almaya bakıyorum diyor. arkadaşlar benim adıma üzülmesin, 'bir fatmagül değilim' diyor. falan filan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın