• 9
    #115513 no.lu entry de sözü edilen dört hakem'in (bkz: cemal gemici) (bkz: murat şahin) (bkz: serdar akçer) (bkz: devrim deveci) 'nin adları 13 mayıs 2009 çarşamba 15:43'te bu linkte ki yazının son paragrafında verilmiş ve üzerinden üç gün geçmiş olmasına rağmen hala çıt çıkmamaktadır.

    http://www.nethaber.com/...ldugum-icin-askerlik

    şimdi;
    homofobik veya eşcinsel değilim.. aslında konunun cinsel yanı beni hiç ilgilendirmiyor.. anlamadığım şu;

    ülkemizde tff merkez hakem kurulu hakemliğe giriş unvan ve klasmanlara ayrılma ile vize yenileme kural, prensip ve yöntemleri iç talimatının 25. maddesi, "sağlık problemleri nedeniyle askerlikten muaf tutulanlar hakemlik yapamazlar" kuralı gereğince anlıyoruz ki askerlikten, "sağlık problemi nedeni ile muaf tutulmak" diye bir kavram var..

    nasıl oluyor bu sağlık problemi nedeni ile muafiyet?
    ya fiziki bir probleminiz var, ya da psikosomatik testten geçemiyorsunuz.. yani ya fiziki probleminiz var ya psikopatsınız ya da eşcinsel..

    biliyoruz ki yapılan test ve antremanları en küçük sağlık problemi olanın geçmesi mümkün değil.. hadi diyelim torpil yapıldı ve geçti, o zaman da 90 dakika süren bir maçı tamamlamaları mümkün değil.. dolayısı ile fiziki problemi eliyoruz..

    yine biliyoruz ki bu psikosomatik testler hakemlere de yapılıyor ve psikopat olsalar farkedilmemesi imkansız.. hadi diyelim fark edilmedi veya siktiret bişey olmaz diye geçiştirildi.. bu durumdaki birinin 90 dakikalık baskı ve stres içinde dayanıp maç yönetmesi imkan dahilinde değil..

    eeeee... ne kaldı geriye?
App Store'dan indirin Google Play'den alın