• 23
    bahse konu fenerbahçe başkanlığı için ismi ön plana çıkarılmaya çalışılan kişi.

    kendisinden katbekat zengin ve sahip olduğu mal varlığını babasından değil, bizzat-i kendi beceri ve yetenekleri dahilinde elde etmiş bir insan bile, yetmiş küsür yaşına geldiği halde başkan olabilmek için bundan sadece 10 sene önce kendi kulübüne üye olmayı akıl edebilmişken, ve bırakın kendi cebinden bir kuruş harcamayı bilakis üyesi olduğu cemiyetin başkanlık makamına oturmadan temettü kazanmayı kendine hak görmüşken, böylesine ikinci sınıf bir iş adamının kendi cebinden fenerbahçeyi finanse edeceğine inanan rakibimin taraftarlarına an itibariyle üzülüyorum.

    günahım kadar sevmediğim bu insanlara üzülmemi sağlayan şey, içinde bulunduğumuz kaotik duruma yine kendileri yüzünden düşmemizdir.

    neyin kafasını yaşadığını bilmeyen bir camia yüzünden nefret ettiğim bu insanlara beter olun demeyi kendime yakıştıramıyorum. çok şükür ki, kaliteli bir rekabetin tadını almış ben ve benim gibi düşünen benim jenerasyonumun içindeki sevgiyi öldüren biz değiliz. öldürenler de bizden değil. an itibariyle suyun öteki tarafında takke düştü ve kel göründü. tıpkı, bundan iki sene önce bizde göründüğü gibi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın