resim
Umut Bulut
Takım:Sarıyer
Mevki:Santrfor
Yaş:41
Boy:1.84
Uyruk:Türkiye
  • 877
    beşiktaş maçında emre'ye attırdığı, bursa maçında attığı gole rağmen acımasızca eleştirilen takım için çok yararlı futbolcu. drogba gelince kendisini bir anda ikinci plana atmak çok yanlış. hatta benim fikrim kendisinin bonservisini almamızın çok yararlı olacağı yönünde.

    burak ve umut gibi türkiye'nin en iyi 2 yerli forveti üstüne drogba varken benim bu takımdan ilk keseceğim forvet elmander olur. muhtemelen bu söylediğim elmander fanatiklerini çok kızdıracaktır, ki ben de kendisini çok beğenmeme rağmen bazen seçimler yapmak zorunda kalırız. elimizde daha iyi türk forvetler olmayacağına göre, seneye de yabancı sayısının azalmasıyla forvette her daim 1 yabancının yedekte kalmasını -kaldı ki tek forvete dönecek gibi görünüyoruz- lüks görüyorum. bu bölgeye elmanderin yerine hem kanat özellikleri hem de gerektiğinde forvet oynayabilecek geleceğe yönelik yetenekli bir yabancı almamız gerekiyor.

    tamam çok iyi transferler yaptık ama drogba'nın liderliğinden sadece 2 sene için faydalanmak büyük haksızlık. o'nun yetiştirebileceği gençleri de takıma almak gerkiyor. elmander drogba'nın 2 sene oynadığını düşünürsek 34 yaşına gelmiş olacak.

    umut bulut'un altına bütün forvetlere değinmiş olduk ama benim galatasaray forveti için düşüncem budur.

    edit:imla
App Store'dan indirin Google Play'den alın